OTIŠLA ZVEZDA SMRTONOSNOG ORUŽJA: Preminula glumica Meri Elen Trejnor
Foto: Printskrin

U 62. godini

OTIŠLA ZVEZDA SMRTONOSNOG ORUŽJA: Preminula glumica Meri Elen Trejnor

Pop kultura -
Trejnor je filmsku karijeru počela kao asistent producenta u brojnim filmovima uključujući "1941" Stivena Spilberga za koji je scenario napisao njen suprug, režiser Robert Zemekis

LOS ANĐELES - Američka glumica i filantrop Meri Elen Trejnor, koja je igrala u filmovima "Lov na zeleni dijamant" i "Smrtonoso oružje" preminula je krajem maja u svom domu u Montesitu, saopštila je predsednica Lukasfilma i dugogodišnja prijateljica Ketlin Kenedi.

Trejnor je imala 62 godine. Trejnor je filmsku karijeru počela kao asistent producenta u brojnim filmovima uključujući "1941" Stivena Spilberga za koji je scenario napisao njen suprug, režiser Robert Zemekis.

Par se venčao 1980. i Trejnor je prvu ulogu dobila u filmu "Lov na zeleni dijamant" gde je igrala otetu sestru lika koji je glumila Ketlin Tarner.

Uz kameo pojavljivanja u Zemekisovim filmovima "Forest Gamp" i "Povratak u budućnost", igrala je policijskog psihijatra u "Smrtonosnom oružju" i njegovim nastavcima, reporterku u "Umri muški"... Zemekis i Trejnor su se razveli 2000.

http://www.youtube.com/watch?v=MItwdURfcUI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track