OTKRIVEN JOŠ JEDAN DETALJ PIPINOG VENČANJA Devojci princa Harija nije bilo dozvoljeno da sedi s njim
Foto: Profimedia

ŠUŠKALO SE DA JE NEĆE NI POZVATI

OTKRIVEN JOŠ JEDAN DETALJ PIPINOG VENČANJA Devojci princa Harija nije bilo dozvoljeno da sedi s njim

Pop kultura -

Iako je Megan Markl, američka glumica i devojka princa Harija, preletela Atlantski okean da bi prisustvovala venčanju Pipe Midlton, ona nije mogla da sedi sa svojim dragim.

Nakon što su se u javnosti pojavili prvi detalji o venčanju Džejmsa Metjuza i Pipe Midlton, mlađe sestre vojvotkinje od Kembridža, pojavile su se spekulacije da će biti zabranjenih imena na spisku zvanica, piše Glossy.rs.Pojedini su tvrdili da Pipa ne želi da Megan Markl, devojka princa Harija, prisustvuje venčanju jer bi u tom slučaju ona bila u centru pažnje umesto mladenaca.

Midltonovi i Metjuzovi se tim povodom nisu oglašavali, ali Megan zaista nije prisustvovala ceremoniji crkvenog venčanja. Harijeva izabranica je, međutim, bila na svadbi, ali je i tu situacija bila pomalo nesvakidašnja, javljaju strani mediji.Megan i princu Hariju bilo je, naime, zabranjeno da sede jedno pored drugog. Doduše, oni nisu bili jedini - svim parovima osim mladencima to nije bilo dopušteno. Reč je o odluci koja se sve češće donosi kada su u pitanju glamurozna venčanja, a koja je ideja čuvene britanske kompanije Debrett's, koja se bavi pravilima ponašanja. Ideja je da se parovi razdvoje kako bi i suprug i supruga dobili priliku da upoznaju nove ljude.

Inače, pojedini portali pisali su i da će Hariju biti zabranjeno da dovede Megan na venčanje s obzirom na to da nisu venčani.Sa sajta Glossy.rs preporučujemo vam još:Umesto da uživa u bračnoj sreći, Pipa kipti od besa: Sestra Kejt Midlton sprema tužbu za jednog slavnog gosta svog venčanja

Zaslužan za bajkovitu ceremoniju: Ovo je Srbin koji je umešao svoje prste i stvorio magiju na venčanju Pipe Midlton

Za svoj poseban dan nije kupila baš sve novo: Pipa Midlton na venčanju nosila nešto što smo već videli - na Kejtinoj svadbi (FOTO)

Nije ni princeza, a zavide joj kraljice: Pipa Midlton će medeni mesec provesti na jednoj od najlepših destinacija na planeti (FOTO)

Ponovo je pokazao da je veliki džentmlen: Rodžer Federer na sjajan način zabavljao goste na venčanju Pipe Midlton

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja