PEVAČICA KONAČNO PROGOVORILA O RASKIDU: Evo šta je Ledi Gaga poručila celom svetu!
Foto: Damir Dervišagić

PEVAČICA KONAČNO PROGOVORILA O RASKIDU: Evo šta je Ledi Gaga poručila celom svetu!

Pop kultura -

Jedan od najskladnijih parova u svetskom šou-biznisu, pevačica Ledi Gaga i glumac Tejlor Kini, je izgleda stavio tačku na svoju petogodišnju vezu.

Par je, prema pisanjima stranih medija, raskinuo početkom meseca i tako šokirao fanove i prijatelje, a i dalje nije poznato ko je doneo odluku o raskidu.

Paparaci su uhvatili slavnu pevačicu bez vereničkog prstena tokom odmora u Malibuu, i to baš na dan kada je Tejlor slavio 35. rođendan, što je dodatno podgrejalo priče da popularni par više nije u vezi.

Poznata pevačica rešila je da se oglasi povodom ovih glasina o raskidu, te je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila zajedničku fotografiju.

"Tejlor i ja smo oduvek verovali da smo srodne duše. Kao i svi drugi parovi, imamo uspone i padove, imali smo pauze. Oboje smo ambiciozni umetnici, ali se nadamo da ćemo održati ovu jednostavno ljubav, uprks vezi na daljinu i komplikovanim rasporedima koje oboje imamo. Ostavite nas na miru. Mi smo kao i svi drugi i zaista se volimo", napisala je Lejdi Gaga uz fotku.

Gaga i Kini upoznali su se na snimanju pevačicinog spota “You and I”, a glumac je zaprosio megazvezdu prošle godine na Dan zaljubljenih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track