PEVAČICA U STRAHU ZA ŽIVOT: Šinejd O'Konor hitno operisana!
Foto: Profimedia

Izgubila mnogo krvi

PEVAČICA U STRAHU ZA ŽIVOT: Šinejd O'Konor hitno operisana!

Pop kultura -

Pevačica Šinejd O'Konor završila je na hitnoj operaciji i sada je uplašena za svoje zdravlje.

Šinejd se poslednje tri godine borila sa ginekološkim problemima. Prošle godine podvrgla se histerektomiji (odstranjivanje gornjeg dela materice), a poslednjih dana žalila se na bolove koji su se javili kao poslednjica terapije zamene hormona. O svim zdravstvenim problemima sa kojima se suočavala, slavna pevačica je nas je redovno obaveštavala putem društvenih mreža.

"Moram u Hitnu! Jetra mi je sje.ana i ubija me! Ne mogu normalno da dišem! Pišem vam ovo jer sam usamljena. Priča mog života. Volela bih da nisam sama na ovom svetu. Valjda nekome nešto značim posle svih ovih godina. U šoku sam jer sam ovoliko usamljena", napisala je pevačica na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici. Ona je javnost obavestila da sada ima problema sa jetrom i da je ponovo morala pod nož.

"Osećam se jadno posle operacije. Ne preporučujem vam da izgubite mnogo krvi... Tako sam slaba. Ali preporučujem vam terapiju zamene hormona. Iako vam glupi lekari to nikada neće preporučiti, ali ja se posle toga osećam odlično! Kao druga osoba! Podvrgla sam se tome pre dve nedelje", otkrila je Šinejd.

Pevačica je ranije je imala mentalnih problema. Prošle godine dvaput je prijavljen njen nestanak, kojem su prethodile zabrinjavajuće poruke na Fejsbuku. Član njene porodice prijavio je policiji da bi pevačica mogla da izvrši samoubistvo, zbog čega je bila pod nadzorom policije. O'Konorova je potvrdila i da je ove godine krenula na rehabilitaciju zbog zavisnosti od marihuane.

"Trideset godina bila sam zavisnik od marihuane! Sada ponosno mogu da kažem da sam čista i da ću ubuduće biti "trezna"! Zaista sam ponosna, nije bilo lako".

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track