POČINJE KAO VIC, ALI NIJE: Čak Noris je maltretirao Tajsonovu ženu...Šta je Majk uradio? Brutalno!
Foto: Profimedia

Istinita priča

POČINJE KAO VIC, ALI NIJE: Čak Noris je maltretirao Tajsonovu ženu...Šta je Majk uradio? Brutalno!

Pop kultura -

Čak Noris je jedna od najvećih karate zvezda svih vremena i glumio je u brojnim filmovima gde je konstantno prašio negativce.

Njega su se plašili, o njemu su se pričali vicevi i legende, a internet je njegovu popularnost napumpao do astronomskih nivoa. I dok se prirodno, svaki smrtnik na svetu plaši Čaka Norisa, postoji jedan čovek koji nema taj strah. Naravno taj tip je Majk Tajson!Priča se da je Tajson bio sumnjičav prema Norisu i da je verovao da želi da mu otme prvu ženu, Robin Givens. Tajsonov bivši telohranitelj poznat samo kao "T" čuo je tračeve da Noris često zove telefonom kuću Majka Tajsona. On je navodno želeo da da ulogu Robin u novom filmu "Delta Force 2: The Columbian Connection".Napokon, Robin je pristala da ode na ručak sa Čakom, ali je posle rekla telohranitelju "T" da je Noris bio jeziv, agresivan i prilično direktan. Tajson je bio odsutan zbog treninga pred predstojeću borbu, pa je "T" vodio računa o njegovoj kući, ali i o Robin.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovako ide priča koju je ispričao "T":"Majk je u tom periodu mnogo trenirao. Majk je bio mašina u to vreme. Tako da on nije znao - ili ga nije ni zanimalo - šta Robin radi. Ipak, rekao mi je da vodim računa o kući i o njoj. Ipak je bio ljubomoran", rekao je T."U svakom slučaju, Robin mi je rekla jednog dana da je taj neki karate tip sa bradom maltretira i da je želi u svom filmu, ali ga se užasno plašila. Nisam želeo da uznemiravam Majka sa tim, pa sam rešio da odem do tipa i kažem mu da odbije.""Nemam pojma kako je Majk za ovo saznao i da ja idem da razgovaram sa Norisom, možda mu je Robin rekla, ko zna, ali je znao! Taman kad sam krenuo kolima kod Čaka, Majk se pojavio ispred njegove kuće i bio je besan!"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ispostavilo se da Čak nije bio kod kuće, pa je T došao na sledeću ideju. da pozovu Norisa na sledeću Tajsonovu borbu.Bio je to 27. jun, 1988. godine. Noris je ušao u bekstejdž Konvencione hale u Atlantik Sitiju, izgledao je tako bitno i uzbuđeno jer je bio pravi VIP gost najboljeg boksera na svetu. Nije imao predstavu na šta je zapravo pozvan!Otišao je do Tajsona koji se pripremao za meč. Ovako je taj susret opisao T:"Rekao sam Majku da ću ja to srediti, ali on je želeo sve sam, znate već Majka. U svakom slučaju, Noris je ušao sav nasmejan i rekao "Ej šampione, bla bla...""Majk se nije ni cimnuo, samo se nasmejao Čaku i otišao da mu pruži ruku. Kada ga je zgrabio za ruku, privukao ga je jako brzo, udario glavom i Čak je pao kao vreća!""Samo probaj da se motaš oko moje žene, uništiću ti ceo svet!" Vikao je Majk na njega i mirno seo i počeo da vezuje ruke i sprema se za meč. Morao sam da iznesem Norisa umotanog u ćebe i potplatim momka da ne priča ništa. Majk je dobio borbu i meč!"(Damn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track