POD GASOM I BAŠ IH BRIGA: 6 puta kada su glumci bili zaista pijani na setu!
Foto: Jutjub

Top pijanstva!

POD GASOM I BAŠ IH BRIGA: 6 puta kada su glumci bili zaista pijani na setu!

Pop kultura -

Naravno da ste sumnjali da se ovo dešava, ali možda niste znali tačno koje su to scene bile. Mi smo tu da vam otkrijemo sve "prljave tajne" poznatih glumaca.

Predstavljamo vam scene kada su glumci bili dobrano pod gasom kada su snimali vaše omiljene filmove.1. Vuk sa Volstrita - Margo RobiAustralijska glumica Margo Robi zna kako da ostavi utisak. Kada je bila na audiciji za ulogu, u scenariju je pisalo da samo treba da se okrene od Dikaprija na kraju scene. Umesto toga, Robi ga je ošamarila i viknula "je*i se!"To i nije baš pomoglo kada je trebala da se skida i snima seks scene sa Leonardom. Ono što je pomoglo, kako kaže, bile su 3 čaše tekile i to u 9 sati ujutru.

2. Napuštajući Las Vegas - Nikolas KejdžOvaj film je zaista depresivan. Ali je takođe jako jako dobar.Kejdž glumi Bena Sandersona, sccenaristu čije destruktivno ponašanje dovodi do toga da izgubi sve. Film se bazira na njegovoj vezi sa zlostavljanom prostitukom u Vegasu tokom njegove misije da se opija do smrti.Prema raznim izvorima, glumac bi se napijao, snimao samog sebe, a onda gledao način na koji priča i kako se ponaša. Ovakav nivo posvećenosti je verovatno razlog zašto je Kejdž jedan od najboljih glumaca.

3. Divlje stvari - Niv Kempbel, Met Dilon, Deniz RičardsErotski triler iz 1998. godine je verovatno poznatiji po tome što je "erotski triler".Radnja filma se vrti oko prevara, ubistva, seksa, još prevare i to je otprilike poenta. Najpoznatija scena je kada se Kempbel leluja sa flašom šampanjca, a kako se priča, bilo je dosta delova van snimanja kada se glumac lelujao i gubio živce i pre nego što je snimanje počelo.

4. Crni labud - Mila Kunis i Natali PortmanPrema reditelju Darenu Aronofskom, zvezde filma Mila Kunis i Natali Portman, malo su se opsutile za svoju čuvenu seks scenu sa dosta čašica.

5. Apokalipsa sada - Martin ŠinScena u ovom filmu kada Šin gubi kontrolu i udara u ogledalo, prevrne se preko kreveta a krv šiklja na sve strane. Prema Martinu, scena je snimana na njegov rođendan i on je kako kaže "pio ceo dan", pa je želeo da malo "oživi" tu scenu.

6. Ajkula - Robert ŠoSpilbergov letnji klasik je skoro pa savršen film. Od svih legendarnih scena, ipak se jedna ističe: pijani razgovor na brodu.kako je Šo kasnije objasnio, ubedio je Spilberga da malo pića na snimanju može da dovede glumce u pravo raspoloženje za tu scenu. E pa malo se pretvorilo u mnogo, Šo se onesvestio, a snimanje je moralo da se obustavi ceo dan. Sledećeg dana mamurni Šo odradio je perfektno svoju scenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track