PODRŠKA EKIPE BEVERLI HILSA ZA ŠENON DOERTI: Bori se kao Brenda!
Foto: Profimedia

Dirljivo

PODRŠKA EKIPE BEVERLI HILSA ZA ŠENON DOERTI: Bori se kao Brenda!

Pop kultura -

Velike zvezde devedesetih Dilan, Brendon, Keli i ostali okupili se u Čikagu kako bi podržali svoju bolesnu drugaricu, s kojom su prošli i dobro i zlo

Ekipa kultne serije „Beverli Hils 90210“ okupila se proteklog vikenda u Čikagu, odakle je poslala poruke podrške teško bolesnoj glumici Šanen Doerti, koja je slavu stekla kao Brenda Volš u toj seriji.

Kakav tim... Keli, Dejvid, Stiv, Brendon i Andrea
Kakav tim... Keli, Dejvid, Stiv, Brendon i Andrea

Na ponovnom okupljanju našli su se Džejson Prisli (u seriji njen brat Brendon), Dženi Gart (najbolja drugarica i suparnica Keli), Brajan Ostin Grin i Ijan Ziring (prijatelji Dejvid i Stiv), Gabrijel Karteris (pametnica Andrea) i Luk Peri (njena najveća ljubav Dilan).- Niko od nas ne bi bio ovde da nije bilo Šenon. Drago mi je što su naši likovi u seriji bili bliski. Ona je dosta uticala na moju ulogu - rekao je Peri.Dženi Gart je na svom Instagram profilu postavila sliku s citatom „Bori se kao Brenda“. Gartova je dodala i da je Šenon najsnažnija žena koju poznaje.- Ti si me naučila da cenim svoju moć i um. Drago mi je što sam kao mlada mogla da sarađujem s tobom - poručila joj je Dženi.Šenon nije prisustvovala ovom druženju zbog opake bolesti s kojom se već duže vreme bori. Ona boluje od raka dojke, a kako je nedavno izjavila, bolest se, nažalost, proširila. Glumica ide na intenzivnu hemoterapiju, a najveću podršku daje joj suprug Kurt Isvarijenko.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja