POKAZALA SE U DRUGOM SVETLU: Glumica Nevena Šarčević oduševila sve pevanjem!
Foto: Promo

Humanitarno veče

POKAZALA SE U DRUGOM SVETLU: Glumica Nevena Šarčević oduševila sve pevanjem!

Pop kultura -

Veče humanitarnog pevanja srpskih vipovaca odjeknulo je u Beogradu u najpozitivnoj atmosferi koja je odisala humanošću a glumica Nevena Šarčević oduševila je sve svojim pevanjem.

Nevenu smo imali prilike da pratimo u popularnoj seriji "Sinđelići" u ulozi Ive kako perfektno govori nemački u negližeu u sceni sa Borisom Komnenićem i slušamo kako u Milanu na stipendiji vodi program na sred krcatog trga na italijanskom jeziku a sada i čujemo i vidimo u potpuno novom izdanju- pevačice!

Poptpuno je oduševila i iznenadila prisutne svojom glumačkom interpretacijom i muzikalnošću uz pratnju benda gde je humanitarno otpevala dve peseme izabravši "Italiana" i "Ja samo pjevam, ja samo sviram" od Severine.

Žiri nije ni slutio da će Nevena pokazati ovoliku spretnost sa pevanjem jer do sada nisu imali prilike da je čuju ali su istakli da je ona ujedno pogodila i tonove i igrala što je poprilično zahtevno.

"Nije mi bilo teško da pevam humanitarno čak se nekako i jače peva sa posebnim žarom. Volim dobru atmosferu, kvalitetne dogadjaje sa zanimljivom tematikom", rekla je glumica Nevena Šarčević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track