Poznata glumica otkrila: Ovako se snimaju vrele ljubavne scene (FOTO + VIDEO)
Foto: Profimedia

Šokantno

Poznata glumica otkrila: Ovako se snimaju vrele ljubavne scene (FOTO + VIDEO)

Pop kultura -

Glumicu nesvakidašnjeg šarma, Evu Grin, mnogi pamte isključivo po ulozi Izabel, iz filma "Sanjari". Ova lepotica zaludela je mnoge, svakom ulogom po malo, piše Story.

Eva Grin je rođena 5. jula 1980. godine. Od sestre bliznakinje Džoj mlađa je samo nekoliko minuta, i njena kosa je prirodno plava! Farba je u crno još od tinejdžerskih dana... To je samo jedna os stavki koja izuzetno intrigira kada je ova dama u pitanju.Tokom jednog igranja (predstave), primetio ju je Bernardo Bertoluči, ponudivši joj ulogu u "Sanjarima".Nakon silnih pozitivnih kritika, njen karijera krenula je uzlaznom putanjom. "Kazino rojal" je takođe jedan od "dragulja" koju si sada iza nje, ali ona se ne zaustavlja!"Nakon dugog radnog dana volim da se odmaram kod kuće. Nisam tip koji izlazi mnogo, na bučna mesta... Volim da listam magazine o uređenju doma. Jednom sam tako kupila divan jastuk. Bila sam jako srećna. Suštinski, kao da sam starica", izjavila je kroz smeh Eva jednom prilikom.

Ona je, naime, tada pokušala da dočara ljudima sebe, svoj karakter, kroz kratak intervju, i to kako jedna glumica takvog kalibra nije i u privatnoj režiji - ni slična."Što se tiče scena seksa, nije baš da treba da isprobavate čitavu Kamasutru, ali jednostavno bitno je uraditi nešto 'neviđeno', nešto što će oduševiti tako snimljeno, a da ipak bude umetnost, film.

Međutim, kao glumca, to vas umori, ja sam imala trenutke kada bih bila sva modra, kada bi me snimanje takvih scena posebno umorilo", izjavila je jednom prilikom.Trenutno, Eva je zvezda serije Penny Dreadful u ulozi Vanese Ajvs, kakvu do sada nije imala prilike da igra."Ovo je jedna od najboljih uloga koje sam imala u životu. Svi likovi čuvaju neke tajne... Ne uklapaju se u društvo... Pored mene, tu su Džoš Hartnet, Timoti Dalton, sjajna jedna glumačka ekipa! Serija je zaista nešto neverovatno", kaže Eva.

Sa sajta Story.rs, pročitajte i:

Ceca podelila lepe vesti: Prijateljstvo sa porodicom Terzić se produbilo na najlepši mogući načinTajna iza Zgodne žene šokirala javnost: To je moje telo, i ja sam zapravo na posteru! (FOTO)Ogovara ga ceo Holivud: Glumac predstavio 35 godina mlađu devojku (FOTO)Nakon ovoga će sve devojke biti ljubomorne: Evo kako izgleda prepiska Maše i Veljka (FOTO)I nakon dve trudnoće: Zgodna Bojana Rajić u kupaćem pokazala zbog čega joj devojke zavide (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track