PREBAČENA U BOLNICU: Ćerka Vitni Hjuston pronađena u kadi bez znakova života!
Foto: Printskrin

Šokantno

PREBAČENA U BOLNICU: Ćerka Vitni Hjuston pronađena u kadi bez znakova života!

Pop kultura -
Bobi Kristinu Braun je pronašao suprug Nik Gordon u kadi u njihovom domu u Rozvelu i odmah joj je pružio prvu pomoć

ROZVEL - Bobi Kristina Braun (21), ćerka pokojne pevačice Vitni Hjuston i Bobi Brauna, pronađena je danas u kadi bez znakova života. Nju je pronašao njen suprug Nik Gordon oko 10.25 po lokalnom vremenu u kadi u njihovom domu u Rozvelu, Đorđija, i odmah joj je pružio prvu pomoć, dok nije došla policija i Hitna pomoć, koja ju je odvela u bolnicu.

"Kristinu Braun suprug i prijatelj pronašli su u kadi i odmah joj pružili prvu pomoć", saopštila je policija.Kada su policajci stigli, preuzeli su pružanje prve pomoći dok nije došla Hitna pomoć.

Instagram
Instagram

Policija je ostala da istraži celi slučaj.

Podsetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi pre tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svesti i utopljena u vodu, a naknadno je proglašena mrtvom. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pevačica je u Ginisovoj knjizi rekorda kao ženski izvođač s najviše nagrada. Na spisku njenih nagrada nalazi se 415 priznanja, uključujući 2 nagrade Emi, 6 Gremija, 30 nagrada Bilbord mjuzik i 22 nagrade Amerikan mjuzik. Hjustonova je takođe bila jedna od najtiražnijih pevačica, prodavši preko 200 miliona albuma i singlova širom sveta.

Instagram
Instagram

abc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track