PREMRŠAVA ANĐELINA DŽOLI KRILA TAJNU: Bred Pit otkrio istinu i dirnuo milione pravo u srce, i vas će
Foto: Profimedia

Otvorio dušu

PREMRŠAVA ANĐELINA DŽOLI KRILA TAJNU: Bred Pit otkrio istinu i dirnuo milione pravo u srce, i vas će

Pop kultura -

Bred Pit, suprug glumice Anđeline Džoli, nakon priča da se razvode zbog prevara, fotografije na kojima je glumica kostur, nagađanja da boluje od neizlečivih bolesti, odlučio je ispriča svoju priču koja je dirnula milione.

"Moja žena se razbolela. Stalno je bila nervozna zbog problemna na poslu, u privatnom životu, sa decom. Izgubila je mnogo kilograma. Previše je mršava. Mnogo je plakala. Boleli su je glava, srce, kičma, pluća. Nije spavala i brzo se umarala. Naš brak je bio na ivici raspoada. Od njene lepote ostala je samo senka. Imala je podočnjake, prestala je da brine o sebi. Mislio sam da ćemo se razvesti, izgubio sam svaku nadu. A onda sam odlučio da nešto uradim. Na kraju krajeva, pored mene je bila najlepša žena sveta. Bila je svetski idol lepote i srećan sam što sam baš ja taj koji je mogao da je zagrli i spava pored nje.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Počeo sam da je obasipam cvećem, poljupcima, komplimentima. Ugađao sam joj i priređivao iznenađenja svakog dana. Živeo sam za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj. I uspelo je. Procvetala je. Volela me je više nego ikada. Nisam ni znao da može toliko jako da voli. A onda sam shvatio - žena je odraz svakog muškarca. Ako je volite do ludila, ona će to i postati - ljubav", rekao je Bred.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track