PREŽIVELA KISELINU U LICE: Nikad ne gubite veru u život!

Priča koja je uzburkala ceo svet

PREŽIVELA KISELINU U LICE: Nikad ne gubite veru u život!

Pop kultura -
Kejti Pajper, koju je dečko pretukao i silovao, pa joj na lice prosuo kiselinu, ostavila dirljivu poruku

Voditeljka Kejti Pajper (31), koja živi u Redingu u Velikoj Britaniji, 2008. godine zadobila je užasne opekotine jer je bila žrtva napada kiselinom.

Međutim, ova hrabra žena skupila je snagu i ponovo izgradila svoj život. S nepune 24 godine počela je da se bavi manekenstvom, a uskoro je osvojila i titulu mis Vinčestera. Zatim je počela da gradi karijeru na TV i odlučila da napusti roditeljski dom. Ubrzo je upoznala izvesnog Denija Linča, koji ju je pratio preko Fejsbuka. Kad je stupio u kontakt s njom, dogovorili su se da se vide i ubrzo su počeli da se zabavljaju. Nakon dve nedelje veze rezervisali su sobu u hotelu i izašli na večeru, posle koje ju je Linč brutalno pretukao, silovao i izbo nožem. Iz straha ga nije prijavila, a nakon dva dana platio je napadača da joj, ispred njene zgrade, kiselinom uništi lice.Koža mi je gorela- Kiselina je počela da mi curi niz lice i umalo me oslepela. Osećala sam kako mi koža gori, odeća se topila na meni jer ju je kiselina nagrizala. Nakon tog događaja bila sam užasnuta pomišlju da vidim svoj odraz, nisam prepoznavala sopstveno lice. Bila sam sigurna da više nikad nikome neću biti privlačna i da nikad neću biti intimna ni sa kim. Deni mi je prvo oduzeo dostojanstvo, a zatim i moje lepo lice. Želeo je da mi ožiljci budu trajni podsetnik na njega, na zlo - rekla je Kejti.Ova hrabra žena danas je verena za stolara, s kojim ima ćerkicu Bel. Uz to, radi kao voditeljka na televiziji u emisiji „Bodyshockers“, koja se bavi pričama o ljudima s medicinskim problemima i telesnim deformitetima.

Ova hrabra žena danas je verena za stolara, s kojim ima ćerkicu Bel
Ova hrabra žena danas je verena za stolara, s kojim ima ćerkicu Bel

Ožiljci mi više ne smetaju- Kad se pogledam u ogledalo, ožiljci me više ne uznemiravaju, samo su podsetnik da sam jača osoba od one koja me povredila. Svi mi imamo ožiljke, neki su na koži, a neki na duši. Čak i u najmračnijim trenucima znajte da stvari mogu da krenu nabolje. Svi koji imate osećaj da ste zaglavljeni na mračnom mestu - ne gubite veru - napisala je Pajper na svom Instagram profilu.Poremećeni Deni Linč dobio je dve doživotne kazne zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track