PRIČALO SE DA IMA 34 KG: Anđelina Džoli PRVI PUT o svom zdravstvenom stanju!
Foto: Profimedia

OTVORENO

PRIČALO SE DA IMA 34 KG: Anđelina Džoli PRVI PUT o svom zdravstvenom stanju!

Pop kultura -

Već godinama se u medijima mogu pronaći frapantne informacije o zdravlju lepe glumice, a ona je odlučila da prekine tišinu.

Njena lepota i modni stil oduševljavaju publiku otkad se prvi put pojavila na velikom platnu. Međutim, privatni život Anđeline Džoli jednako je intrigantan i zanimljiv predstavicima sedme sile, piše Story.Godinama su njeni fanovi čitali o tome kako je zdravlje lepe glumice narušeno, a novinari su išli toliko daleko da su izveštavali da je Anđelina na samrti.

Mnogi nisu verovali u ove navode, ali i sama Džolijeva ističe da je proteklih godina imala mnogo zdravstvenih problema.

- Poslednjih deset godina mog života uključivalo je mnoge zdravstvene probleme. Ni meni ni mojoj porodici nije bilo lako da prebrodimo sve krizne situacije - bilo je iskrena Anđelina.Glumica je objasnila da joj je zbog svega toga u ovom trenutku najvažnije da se posveti sebi, svojoj porodici i humanitarnom radu - svet filma će biti na trećem mestu.

- Stoga ću ubuduće voditi još više računa i biti još više koncentrisana na podizanje dece. Jednostavno, srećna sam što sam zdrava i što su moja deca zdrava - istakla je Džolijeva.Bivša supruga Breda Pita objasnila je da sebe u narednoj deceniji vidi kao nekoga ko sa svojim mališanima putuje po svetu, a nada se da će neko od njene dece poželeti da se i samo bavi humanitarnim radom.Sa sajta Story preporučujemo vam još:Razvod je nevažan u odnosu na ovo: Anđelina UHVAĆENA U LAŽI, suočava se s NAJVEĆOM dramom u životu!

Šuška se da su zbog nje raskinuli: Pevačica PROGOVORILA o aferi s dečkom Rade Manojlović

Milica Pavlović: Plakala sam dok su me ponižavali

Iako iščekuje prinovu ona i dalje vredno radi: Ana Nikolić ponosno pokazala trudnički stomak (FOTO)

Iscurele nikad ranije viđene fotografije: Anđelina Džoli pokušala da spase brak na VEOMA neobičan način (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track