PRINC NIJE UMRO OD GRIPA: Ovo je pravi uzrok pevačeve smrti u liftu
Foto: Printscreen

Danima je izgledao slabo i nervozno

PRINC NIJE UMRO OD GRIPA: Ovo je pravi uzrok pevačeve smrti u liftu

Pop kultura -

Samo šest dana pre nego je pronađen mrtav na svom posedu u Minesoti, Princ je završio u bolnici gde su mu lekari spasili život injekcijom.

Pevač se tada predozirao u svom privatnom avionu na povratku s koncerta u Atlanti, a injekcija ga je povratila u život. Princov mlaznjak morao je hitno da sleti u Moline, u Ilinoisu, a pevač je bio odmah prebačen u bolnicu gde su mu lekari spasli život nakon predoziranja narkoticima.

Lekari su hteli da ga zadrže u bolnici međutim, kako nije mogao da dobije privatnu sobu, on je napustio bolnicu posle samo tri sata. Pevačev PR je izjavio kako je Princu pozlilo zbog jakog gripa, a svedoci su potvrdili da nije izgledao dobro kada je napustio bolnicu. Vlasti u Minesoti su navodno zatražile njegove otpusne papire iz bolnice u Molini kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Dan nakon što je pušten iz bolnice Princ se pojavio na nekoj žurci, a publici je na koncertu rekao: "Pričekajte par dana pre nego što počnete da se molite za mene". Princ je viđen i u lokalnoj apoteci u sredu uveče kada je izgledao slabo i nervozno.Iduće jutro, odnosno juče, pronađen je na podu u liftu na svom imanju u Minesoti, a proglašen je mrtvim 30 minuta kasnije.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(TMZ)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track