PROMOCIJA MONOGRAFIJE GOSPODIN MANGUP: Milena poslala pismo! Bolest je onemogućila da budem sa vama!
Foto: Dragana Udovičić

Gaga Nikolić je umeo da voli i živi

PROMOCIJA MONOGRAFIJE GOSPODIN MANGUP: Milena poslala pismo! Bolest je onemogućila da budem sa vama!

Pop kultura -

Za kafanskim stolovima na bini sedeli su Dušan Kovačević, Goran Marković, Branimir Brstina, Gorica Popović, Dejan Mijač, Gordan Kičić i braća Trifunović i prisećali se druženja sa Gagom u čuvenom bifeu Ateljea 212

Sutra se navršava godinu dana od odlaska Dragana Nikolića, a njegovi prijatelji i kolege okupili su se juče u Ateljeu 212, da odaju počast i predstave monografiju „Gospodin mangup“.

Njegova supruga Milena Dravić nije mogla da prisustvuje promociji, pa je poslala pismo.- Hvala vam što ste se istinski i s ljubavlju posvetili liku i delu moga supruga. Knjiga će mnogo značiti mladima jer je to svedočanstvo kako se naš glumački posao radi časno, kvalitetno i kako se i živi i voli kada se hoće, a kako je to Dragan i činio tokom svog života i karijere. Bolest me je onemogućila da budem sa svima vama, ali upućujući vam ove iskrene reči punim srcem, delim sa vama ovaj trenutak radosti - pročitala je Katarina Žutić.

Za kafanskim stolovima na bini sedeli su Dušan Kovačević, Goran Marković, Branimir Brstina, Gorica Popović, Dejan Mijač, Gordan Kičić i braća Trifunović i prisećali se druženja sa Gagom u čuvenom bifeu Ateljea 212.- Sve kao da je bilo juče. Vidim ga kako je podigao ruku i kao nekada na Savi maše i kao što je on govorio, kažem i ja: „Vidimo se“ - rekao je Kovačević.M.C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track