PRONAĐENA RIJANINA PLESAČICA: Nestalu devojku zatekli onesvešćenu i u modricama
Foto: Instagram Printscreen

Posle duge istrage

PRONAĐENA RIJANINA PLESAČICA: Nestalu devojku zatekli onesvešćenu i u modricama

Pop kultura -

Plesačica Šarlin Kvigli koja je sarađivala sa najvećim svetskim zvezdama, nestala je u nedelju, ali je pronađena posle višednevne potrage.

Kada je 32-godišnja Šarlin Kvigli nestala Rijana, Bijonse i Misi Eliot sa kojima je sarađivala su apelovali na jevnost da se uključe u potrago što je srećom urodilo plodom. Pevačica je na društvene mreže podelila video snimak i objavila da je Šarlin nestala i da je poslednji put viđena na autobuskoj stanici u Njujorku.

"Ova divna osoba i moja bivša plesačica je nestala! Srce me boli kada pomislim na njene voljene i koliko je njima trenutno teško. Molim vas da kontaktirate policiju, ukoliko ste je videli ili imate bilo kakve informacije!", napisala je Rijana na svom Instagram profilu.

Kviglijeva inače drži časove plesa u štiklama, a u svojoj karijeri je sarađivala sa mnogim slavnim damama, poput Bijonse, kada se pojavila u njenom spotu za hit pesmu "Crazy in love".

Pitanje da li joj se nešto desilo je pokrenuto kada je njen telefon pronađen u jednom salonu za venčanja. Njen otac, Bred, je takođe bio izuzetno zabrinut, kada nije primio uobičajeni poziv od njegove ćerke, u 18h, kada ga ona i poziva svakog dana. Plesačica je pronađena onesvešćena sa manjim povredama, a trenutno se oporavlja u jednoj privatnoj bolnici.

I dalje nisu razjašnjene okolnosti njenog nestanka, niti je poznato poreklo povreda, ali očekuje se da će policija ubrzo rasvetliti slučaj.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track