RANI RADOVI: Pojavio se stari Majspejs profil Kim Kardašijan i urnebesan je
Foto: Instagram Printskrin

Obavezno pogledajte

RANI RADOVI: Pojavio se stari Majspejs profil Kim Kardašijan i urnebesan je

Pop kultura -
Čini se da se razvija trend "iskopavanja" starih Majspejs profila slavnih. Sada je na red došla Kim Kardašijan, čiji profil na toj društvenoj mreži iz 2006. godine jednostavno morate da vidite

2006. godine, Kim Kardašijan radila je kao pomoćnica i stilista Paris Hilton, koja je tada bila "zloglasna" devojka sa svih žurki. Bila je u vezi s reperom Raj Džejem.

Godinu dana kasnije, svetlo dana ugledaće njihov kućni porno snimak. Prema pisanju stranih medija, Kim je na snimku tada bila zaradila 500 miliona dolara, a samo par meseci nakon toga krenuo je rijaliti o njoj i njenoj porodici "Keeping Up With The Kardashians".

Kim je, takođe, 2006. godine bila princeza. Barem tako navodi u polju za biografiju na Majspejsu. Tačnije, napisala je: "Ja sam princeza, a ti nisi, pa ti evo." Na profilu je takođe istakla da samo traži prijateljstva, da najviše želi da upozna Boga i da joj je otac, pokojni Rob Kardašijan, heroj.

Kardašijanka danas ima preko 70 miliona pratioca na Instagramu i Tviteru vlasnica je jedne od najunosnijih aplikacija na svetu Kim Kardashian: Hollywood, i proglašena je 'kraljicom društvenih mreža'.

Na starom Majspejs profilu vidljivo je da je tada imala tek oko 800 prijatelja i sedamdesetak komentara na zidu. Osim toga, teško je ne primetiti da joj je ceo profil - roze.

(Hot.net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track