RIJALITI UŽIVO: Mama Kris uhvaćena u krevetu sa zetom!
Foto: Profimedija

Ljubavnici

RIJALITI UŽIVO: Mama Kris uhvaćena u krevetu sa zetom!

Pop kultura -
Lamara i mamu Kris je u njegovoj hotelskoj sobi, gde je dovodio mnoge žene uhvatila jedna od njegovih ljubavnica, kada je ušla u sobu i zatekla ih gole u krevetu

U najpoznatijoj rijaliti porodici desio se novi skandal! Naime, Kris Džener navodno je spavala sa bivšim mužem svoje ćerke Kloi, košarkašem Lamarom Odomom.

Na naslovnici amričkog tabloida "Star" osvanula je priča kako je Kris Džener imala aferu sa zetom Lamarom, samo nekoliko meseci pošto se on razveo od Kloi.

Kloi je podnela papire za razvod u decembru 2013, posle četiri godine braka. Razlog kraha njihovog braka bila je Lamarova preljuba, te problemi sa narkoticima. Romansa između njenog bivšeg supruga i mame Kris desila se na proleće 2014.

"Kris je bila još ranjiva zbog razvoda od Brusa Dženera. Tog proleća videla se sa Lamarom u njegovoj hotelskoj sobi, gde je dovodio mnoge žene. Zapravo, njih je uhvatila jedna od njegovih ljubavnica, kada je ušla u sobu i zatekla ih gole u krevetu!", tvrdi izvor.

Kortni je sumnjičava jer i sama zna kako se Kris ponaša sa njenim mužem Skotom kad popije. Kim je, s druge strane, stala u odbranu svoje majke, dok je Rob Kardašijan ubeđen da su ove glasine istinite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track