RUŽNI PAČIĆI: Ove glumice su producenti vređali, a danas su veoma USPEŠNE!
Foto: AP, Fonet

Preokret

RUŽNI PAČIĆI: Ove glumice su producenti vređali, a danas su veoma USPEŠNE!

Pop kultura -

Riz Viderspun, Sari Džesiki Parker, Meril Strip i Vinoni Rajder filmadžije su na početku karijere govorile da nisu dovoljne lepe da bi postale zvezde

Nekim velikim holivudskim glumicama na početku karijere producenti nisu hteli da daju ni šansu! Danas najpoželjnije zvezde nailazile su na žestoke osude zbog fizičkog izgleda. Riz Viderspun (40) često je ponavljala da niko ne sme da odustane od snova koliko god nas drugi ubeđivali da nismo dostojni toga. - Kada sam došla u Los Anđeles, govorili su mi da nisam dovoljno visoka, da nisam lepa i da nisam pametna. Nisam ih slušala, ja sam borac - rekla je glumica.Sara Džesika Parker (51), popularnija kao Keri Bredšo iz „Seks i grada“, i dalje nailazi na osude zbog fizičkog izgleda. Kraljica stila je 2008. dospela na listu najneatraktivnijih žena časopisa Maksim.Zatvorena vrata- Priznajem da me je zabolelo kada sam to pročitala, ali više je pogodilo mog muža - rekla je ona.Vinona Rajder (45) važila je za najlepšu glumicu 80-ih i 90-ih, ali nije uvek bilo tako. Kada je prvi put došla na audiciju, producenti su joj otvoreno rekli da nisu zadovoljni njenim izgledom.- Rekli su mi: „Mala, ti ne bi trebalo da se baviš glumom. Nisi lepa, radije se vrati i idi u školu. Ti nisi za Holivud.“ Tada sam imala 15 godina, ali nisam bila slomljena - objasnila je Vinona i dodala da su za to zaslužni njeni roditelji, koji su joj uvek govorili da je svaka osoba drugačija, te da je to čini posebnom.

Oskarovka Meril Strip (67) takođe je nailazila na neodobravanje producenata. Ispričala je kako je izgledala njena audicija za film „King Kong“:- Producent je pitao svog sina na italijanskom: „Zbog čega si mi doveo ovu ružnu curu?“, a ja sam mu na italijanskom odgovorila: „Oprostite što nisam dovoljno lepa da glumim u ‚King Kongu‘.“Džesika Čestejn (39) danas slovi za jednu od najtalentovanijih glumica u Holivudu. Objasnila je da joj tek poslednjih godina govore da je lepa.Upornost se isplati- Rekli su mi da bi bilo bolje da postanem plavuša. Ako ne, neću nikad proći audiciju - ispričala je ona.Niji Vardalos (54) na početku su rekli da nije dovoljno lepa da bi imala glavne uloge, te da Grkinje nisu dobrodošle u Holivudu.- Zbog toga sam napisala „Moju veliku mrsnu pravoslavnu svadbu“ - rekla je Nija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track