SAD NEMA PREBIJENE KINTE: Nećete moći da verujete NA ŠTA je Džoni Dep dao 2,5 miliona dolara!
Foto: Profimedia

PRETERAO

SAD NEMA PREBIJENE KINTE: Nećete moći da verujete NA ŠTA je Džoni Dep dao 2,5 miliona dolara!

Pop kultura -

Kako prenosi svetski mediji Džoni Dep je trošio 24.000 dolara mesečno na vino, 160.000 dolara na privatne avione, a 239.000 na osoblje, tim koji je sačinjen od četrdeset zaposlenih.

On je protkelih godina uložio osam miliona u veliku kolekciju umetnina, čak 70 miliona dolara na kolekciju gitara, a dao je 14,3 miliona za luksuznu jahtu koju je od njega kasnije otkupila J.K.Roling autorka knjige "Hari Poter".

Njegova ekscentričnost i nekontrolisano trošenje ogleda se u jednoj stavci najviše - dao je 2,4 miliona da pepeo njegovog prijatelja, pisca Hantera S. Tompsona, nakon njegove smrti bude ispaljen iz topa u vidu vatrometa.

Dep je igrao glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji Hanterovog romana "Paranoja u Las Vegasu".

Inače, slavni glumac početkom godine tužio je svoj bivši poslovni tim za prevaru vrednu 25 miliona dolara. Oni su sada uzvratili tvrdeći da Dep živi "ultra ekstravagantnim" načinom života, koji ga košta čak dva miliona dolara mesečno.

Menadžeri su podneli protivtužbu u kojoj navode da im on duguje preko 560 hiljada dolara za neplaćene provizije i naknade za korišćenje kreditnih kartica. Tvrde da su Džonija u nekoliko navrata upozoravali da troši previše novca, te da su mu savetovali da potpiše predbračni ugovor sa Amber Herd, kojoj je nakon razvoda morao da plati sedam miliona dolara.

(dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track