SADA NIJE GLUMILA: Evo kako je Meril Strip reagovala na komentar da je najprecenjenija dama Holivuda
Foto: Profimedia

Svaka čast

SADA NIJE GLUMILA: Evo kako je Meril Strip reagovala na komentar da je najprecenjenija dama Holivuda

Pop kultura -

Ako pitate aktuelnog američkog predsednika Donalda Tramp, Meril Strip je ne najbolja, već najprecenjenija glumica svih vremena.

Na sinoćnoj dodeli Oskara, voditelj Džimi Kimel je očekivano iskoristio priliku da se u nekoliko navrata našali na račun Donalda Trampa, a najupečatljivije je bilo kada je karikirao predsedničku tvit kritiku o tome koliko je Meril Strip, koja je sinoć po 20. put nominovana za Oskara, precenjena.

"Svi sjajni holivudski glumci su ovde. Samo je jedna uspela da se godinama izvlači u svetu glume i to samo zahvaljujući tome što je precenjena", rekao je Kimel i dodao da je njena gluma u filmovima "Lovac na jelene", "Out of Africa", "Kramer protiv Kramera" i "Sofijin izbor" bila ispod proseka. Naravno, Džimi je bio sarkastičan, ali taj humor ipak nije prijao pojedinim gledaocima koji su po društvenim mrežama počeli da negoduju. Mnogi su zaključili da je ova šala preterana, ali ne i ona sama.

Meril je ponosno ustala, okrenula se poblici i uz osmeh je pozdravila naklonom. Nasmejala se zajedno sa ostatkom publike u areni, a potom je pozdravljena ovacijama.

Kimel tu nije stao i dobacio joj je: "Lepa ti je haljina. Je l ti to Ivanka napravila?".

Meril Strip je na dodeli Zlatnih globusa kritikovala Trampa, iako nije eksplicitno izgovorila njegovo ime. Predsednik Amerike je dan nakon izlaganja Meril Strip napisao na Tviteru da je ona precenjena glumica, koja glumi ispod proseka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Šta sve može da vam se desi u SRBIJI ukoliko neko ZAMENI KOVERTU?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track