DRUGI PUT SAHRANILI OSNIVAČA PLEJBOJA: Dame, opustite se, Hju Hefner (88) je živ i zdrav!
Foto: Twitter

Lažna vest

DRUGI PUT SAHRANILI OSNIVAČA PLEJBOJA: Dame, opustite se, Hju Hefner (88) je živ i zdrav!

Pop kultura -
Hju Hefner je na društvenim mrežama "umro", ali je u stvarnosti sa porodicom otišao u bioskop

Hju Hefner, osnivač "Plejboja", koji je ove godine proslavio 88. rođendan, živ je i zdrav. Naime, internetom se proširila vest da je osnivač Plejboja umro, ali je ipak stigao sa porodicom da ode u bioskop.

Kristel Hefner, supruga osnivača Plejboja, postavila je zajedničku fotografiju na Twiter, gde je napisla da je otišla u bioskop sa svojom porodicom.

Naime, društvenim mrežama proširila se vest da je Hefnerovo telo pronašla policija 28. decembra u 21 sat, u vreme kada je Hju bio sa porodicom u bioskopu.

Celi priča je izmišljena, a jedina druga mogućnost je da je umro i da je oživeo. Kristal je suprugovu smrt veoma duhovito komentarisala na Tviteru: "Laž se veoma brzo proširi celim svetom i pre nego što istina obuče čizme".

Podsetimo, i pre tri godine su ga sahranili kada je te glasine demantovao iz kreveta: "Glasine o mojoj smrti su uveličane. Ja sam veoma živ i zdrav", napisao je Hefner i kako bi potvrdo dodao je da se nalazi u krevetu sa sa francusko-kanadskim modelom Šer.

"Ležim u krevetu pored Šer i imam veliki osmeh na licu. Čitam na Tviteru sa velikim osmehom na licu o mojoj iznenadnoj smrti".

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja