SEKSI MANEKENKA OTKRILA TAJNU MLADOSTI: Evo šta Sindi Kraford pije svako jutro
Foto: Profimedija

Saveti lepe manekenke

SEKSI MANEKENKA OTKRILA TAJNU MLADOSTI: Evo šta Sindi Kraford pije svako jutro

Pop kultura -
Sindi kaže da svako jutro započnje proteinskim šejkom ili „moćnim zelenim napitkom” koji sama priprema u svojoj kuhinji

Sindi Kraford, jedna od najplaćenijih i najpopularnijih manekenki devedesetih, i u 49. godini izgleda fantastično.Pored dobre genetike, koja joj zapravo samo malo pomaže, Sindi naporno radi na sebi kako bi i u petoj deceniji imala ovako zavidnu figuru.

Ona je sa svojom prijateljicom lansirala i specijalnu liniju proizvoda, čajeva i pića za čišćenje organizma koji se pripremaju od svežih, organskih sastojaka i lekovitog bilja.

Sindi kaže da svako jutro započnje proteinskim šejkom ili "moćnim zelenim napitkom" koji sama priprema u svojoj kuhinji. Za ručak obično pojede salatu i piletinu, a za užinu voćni šejk ili par kockica crne čokolade, mada, kako kaže, izbegava prerađeni šećer.

Od tečnosti se trudi da uglavnom konzumira vodu u većim količinama, zeleni čaj i poneku kafu. Da bi ste napravili super-šejk Sindi Kraford biće vam potrebni sledeći sastojci:

3 šolje nezaslađenog bademomovog mleka- 1 ½ šaka svežih listića nane- 2-3 smrznute zrelije banane- 3 šolje spanaća- 3 kašike kakaoa- 1 kašičica cimeta- Možete dodati malo vanile- Stevija, po željiJednostavno pomešajte sve sastojke, sipajte ih u blender i služite. Od ove količine sastojaka dobićete dva velika šejka. Ovaj napitak najbolje je popiti za užinu.

Za jutarnji moćni zeleni napitak Sindi Kraford biće vam potrebni sledeći sastojci:

- ½ šolje flaširane vode- 1 veći krastavac- 1 srednja stabljika celera- 2 šake spanaća- 1 limun- 1 šolja kelja Povrće očistite i operate, potom ga stavite u blender, dodajte vodu, umutite i popijte na prazan stomak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track