Seksi trudnica Amal: Zbog ovog stajlinga NIKO nije ni registrovao Džordža Klunija
Foto: Profimedia

HALJINA KAO ZA PRINCEZE

Seksi trudnica Amal: Zbog ovog stajlinga NIKO nije ni registrovao Džordža Klunija

Pop kultura -

Kada se to dogodilo, da Džordž Kluni negde bude a da ga niko ne primeti? Nikada? Varate se! Dodela nagrada César - veče kada se Džordž pronašao u apsolutnoj senci prelepe supruge Amal

Ceremonija povodom 42. dodele César nagrada u Parizu zauvek će biti upamćena kao veče kada Džordža Klunija niko nije primetio, piše Story.rs.

Razlog tome je njegova supruga Amal, koja je blistala u divnoj večernjoj haljini u kojoj se nazirao njen trudnički stomačič.

Svi su bili omađijani njenom elegancijom, a ona je sa osmehom pozdravljala fotoreportere koji nisu gubili ni trenutka, te su je fotografisali sve vreme koliko je bila na crvenom tepihu!Sa sajta Story.rs pročitajte i:3 trudnička izdanja Amal Kluni ostaviće vas bez daha (FOTO)Ruku pod ruku poput pravog holivudskog para: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković elegancijom zasenili sve prisutne (FOTO)Prelepo ime po kome će njenu ćerkicu svi upamtiti: Porodila se Marija Veljković! (FOTO)Zbog ovih fotografija kruže priče da će Helena dobiti brata ili sestru: Topalkova supruga trudna u 45. godini? (FOTO)Mračne tajne holivudskih zvezda: Oni su detinjstvo proveli u sektama (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dupla sreća: Ove poznate ličnosti postale su roditelji blizanaca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track