SERIJA ČIZMAŠI: Sloboda Mićalović ima mlađeg dečka

Glumica u novoj romansi

SERIJA ČIZMAŠI: Sloboda Mićalović ima mlađeg dečka

Pop kultura -
Igrani program od 12 nastavaka u režiji Dejana Zečevića po romanu Dragoslava Mihailovića prati sudbinu oficira Žike Kurjaka, koga tumači Miodrag Dragičević

Sloboda Mićalović u ljubavi je sa deset godina mlađim muškarcem.

Reč je Miodragu Dragičeviću, rođenom bratu glumice Tamare Dragičević, u koga se supruga Vojina Ćetkovića zaljubila već pri prvom susretu. Međutim, ova romansa odvijaće se na malim ekranima u seriji „Čizmaši“, čije je snimanje počelo pre dva dana u kasarni na Topčideru.Naime, igrani program od 12 nastavaka u režiji Dejana Zečevića po romanu Dragoslava Mihailovića prati sudbinu oficira Žike Kurjaka, koga tumači Dragičević, koji se sredinom tridesetih godina prošlog veka bori za svoje mesto pod suncem i za ljubav sa starijom udovicom koju glumi Mićalovićeva.

- Jedno od Žikinih iskušenja je moj lik Sofije. Oni se zaljubljuju jedno u drugo već pri prvom susretu, ali okolina i razlika od desetak godina prepreka su da ostanu zajedno. U seriji ćemo videti da li ljubav može da pobedi ili nas često realnost i život demantuju - otkriva Sloboda.Mladi glumac srećan je što debituje u seriji„Čizmaši“ koja će se od jeseni emitovati na RTS.(LJ. R.)

Ljubavnik, al' zamalo... Miodrag Dragičević
Ljubavnik, al' zamalo... Miodrag Dragičević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track