ŠERON STOUN O NOĆI KADA JE UPOZNALA SMRT: Umrla sam i vratila sam se u život!
Foto: Profimedia

ne plaši se više

ŠERON STOUN O NOĆI KADA JE UPOZNALA SMRT: Umrla sam i vratila sam se u život!

Pop kultura -

Jedna od najlepših glumica na svetu otvorila je dušu i opisala stanje koje je usledilo nakon moždanog udara, koji je doživela 2011.

U septembru 2001. Šeron Stoun je osetila zdravstvene tegobe, ali se tek nakon tri dana otišla u bolnicu. Jedva je preživala, uz dug oporavak tokom kojeg je morala da uči da hoda i govori.

"Osećala sam se kao da sam zaista umrla. Videla sam ogromnu belu svetlost iznad sebe i odjednom sam krenula ka njoj. Kao da se ceo moj DNK promenio. Srela sam svoje stare prijatelje, ljude koji su mi bili veoma dragi, a koji su preminuli. Ali, sve se to brzo desilo. Odjednom bila sam opet u svom telu. To je promenilo moj život", kazala je Šeron i dodala:

"Sada se više ne plašim smrti. I drugima govorim da je to sjajna stvar i da je smrt dar. Kada smrt dođe po vas, a doći će, to je predivna stvar. Osetila sam se bezbedno i dobro. Smrt nije strašna".

foto Profimedia
foto Profimedia

Kada je došlo do ovog incidenta, Šeron je već bila holivudska zvezda i živela je sa tadašnjim suprugom Filom Bronstinom u San Francisku.

(Closer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track