SPEKTAKL JE POČEO: Otvoren muzički festival Uranak
Foto: Jelena Simonović

Prvomajski festival

SPEKTAKL JE POČEO: Otvoren muzički festival Uranak

Pop kultura -

Nastupom DJ GRU i THCF na Open Air stejdžu zvanično je otvoren najveći prvomajski festival Uranak na Srebrnom jezeru koji će trajati do 2. maja. Pored DJ GRU, THCF, prvog dana na festivalu posetioci su mogli da uživaju i uz Inspiracija bend, Wreckage, Cavin Viviano, Vandal Steve.

„Volim da nastupam pred domaćom publikom koja zna da se poveže sa muzikom i uživa u njoj. Mislim da je ovo sjajna prilika da se praznici provedu u prirodi i atmosferi koju prati super muzički program.“ - rekao je DJ Gru.

Foto: Dragan Radojević
Foto: Dragan Radojević

Druge večeri festivala nastupaju Riblju Čorba, The Bangcoks, Nikolija, DJ Mixa, DJ Zla Baka, Andrew Meller, SMT#NG,TKNO i to na tri stejdža Live, Urban, Open air action.

Jednodnevne karte u iznosu od 1.200rsd se mogu kupiti na licu mesta i na svim tiket servisima. Organizatori su uz kupljene karte svim posetiocima koji su rezervisali svoja mesta za kampanju "dont drink and drive" obezbedili besplatan prevoz iz Beograda i Niša. Povratak sa jezera je 1. maja u ranim jutarnjim satima odnosno u 5h. Autobus u ponedeljak 1. maja polazi sa parkinga kod Buvljaka u 12h, dok je povratak sa jezera u utorak 2. maja u 5h.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track