SRPSKI GLUMCI ZVEZDE KOMEDIJE: Nebojša Glogovac odbio Holivud, a sad igra u Bolivudu
Foto: Dado Đilas

Briljirali

SRPSKI GLUMCI ZVEZDE KOMEDIJE: Nebojša Glogovac odbio Holivud, a sad igra u Bolivudu

Pop kultura -

U filmu „Saga o tri nevina muškarca“, pored Nebojše, Zorana Cvijanovića i Momčila Otaševića, igra Eva Ras, koja skida nevinost jednom od junaka

Nebojšu Glogovca, koji je pre desetak godina odbio da igra u rediteljskom prvencu Anđeline Džoli „U zemlji krvi i meda“, uskoro ćemo gledati u filmu namenjenom tržištu Bolivuda.Proslavljeni srpski glumac igra zapaženu ulogu u komediji „Saga o tri nevina muškarca“ S. Šridara iz Indije. Reditelju i scenaristi ovo je već sedmi film koji radi u Srbiji, a zapažene uloge ostvarili su i Momčilo Otašević, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bulajić i Ivan Bekjarev.Seks na srpski načinPriča prati trojicu nevinih momaka i njihove nedoumice u vezi s prvim seksom. Film podseća na kultnu komediju „Američka pita“.

Zapaženu epizodu ostvarila je i Eva Ras, koja igra baku jedne od devojaka, a u filmu skida nevinost tinejdžeru. Ona greškom uzima afrodizijak i spopada mlade momke na zabavi svoje unuke.- Igram pohotnu babu koja slučajno otkrije radosti savremenih pomagala za seks. Glumila sam s mladim Momčilom Otaševićem i mnoge mlade glumice će mi zavideti na tome - izjavila je Eva Ras.Momčilo kaže da njemu nije pripala čast da, kao i Nikola Kojo u filmu „Mi nismo anđeli“, legne u krevet sa Evom.- Imao sam dve scene sa Evom i lepo je bilo raditi s njom. Sporni kadar snimio je moj kolega i brat u filmu Danilo Babović. Sve sam snimio za samo šest dana. Nikad dosad nisam imao iskustva s rediteljem koji radi takvim tempom. Prihvatio sam ulogu jer je komedija. Mi muškarci igramo velike budale - objasnio je Otašević.Stiže na jesenFilm „Saga o tri nevina muškarca“ stiže u naše bioskope u novembru, a nakon toga će biti prikazan i u Indiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track