ŠTA GA JE UBILO JOŠ JE MISTERIJA: Evo šta je pronađeno na telu popstara Princa
Foto: AP

U bolnici bio nedelju dana pred smrt

ŠTA GA JE UBILO JOŠ JE MISTERIJA: Evo šta je pronađeno na telu popstara Princa

Pop kultura -

MINEAPOLIS - Na telu preminulog popstara Princa nema znakova povreda ni dokaza da je reč o samoubistvu, saopštio je danas Džim Olson, [šerif okruga Karver u Minesoti.

Kako je javio AFP, on je, međutim, novinarima rekao da je još rano govoriti i da celokupni rezultati obdukcije neće biti skoro poznati skoro jer ona može potrajati i nekoliko nedelja. Olson je rekao da se istraga nastavlja. On nije želeo da komentariše nepotvrđene izveštaje da bi smrt Princa mogla biti povezana sa predoziranjem od prethodne nedelje.

VELIKI ZAVODNIK: Prins voleo Madonu, Kim Bejsinger i Karmen Elektru

Američka pop zvezda Princ bio je lečen u bolnici zbog prekomerne količine droge nedelju dana pred smrt, objavio je ranije danas američki sajt TMZ, pozivajući se na više neimenovanih izvora.

Foto: AP
Foto: AP

Princ je bio na bolničkom lečenju nakon što je njegov privatni avion nenajavljeno sleteo u Molin u Ilinoisu prošlog petka posle nastupa u Atlanti, dok su mediji izveštavali da on ima grip, prenosi AFP. "Nekoliko izvora u Molinu su nam rekli da je Princ prebačen u bolnicu i da su mu lekari dali 'spasonosnu injekciju'... koja se obično daje kako bi se neutralisalo dejstvo opijata", navodi TMZ.

(VIDEO) GUBI SE SA BINE! Pogledajte kako je legendarni Prins oterao Kim Kardašijan sa scene

Princu su, navodno, lekari savetovali da ostane u bolnici 24 sata, ali je on odlučio da posle tri sata izađe iz te ustanove, gde nije mogao da ima privatnu sobu. Američka pop zvezda Princ preminuo je juče u 58. godini u svom domu u Mineapolisu. Telo Princa Rodžera Nelsona pronađeno je u njegovom domu u Minesoti.

PRINC NIJE UMRO OD GRIPA: Ovo je pravi uzrok pevačeve smrti u liftu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track