ŠTO STARIJE, TO BOLJE: One su seks bombe u šestoj deceniji!
Foto: Rojters

Ko vino

ŠTO STARIJE, TO BOLJE: One su seks bombe u šestoj deceniji!

Pop kultura -
Mišel Fajfer krajem aprila je napunila 57 godina, a interesantno je da ova glumica i dalje izgleda kao da je u ranim četrdesetim

Iako se fraza da su pojedine stvari poput vina, što starije - to bolje uglavnom odnosi na muškarce, ove dame u zrelim godinama će vam demonstrirati upravo suprotno.

Madona - 56 godinaNa muzičku scenu Madona je stupila 80-ih godina i stasom, plesom i pomalo glasom osvojila svetsku muzičku scenu. Danas Madona slovi za kraljicu popa, a iako će u avgustu da napuni 57 godina, čini se da pevačica ne odustaje ni od scene, ali ni od svog seksipila.

Foto: AP
Foto: AP

Kortni Koks - 50 godinaDevedesetih godina, Kortni Koks i Dženifer Aniston bile su najlepša lica koja su se mogla videti na malim ekranima. I danas se čini da ni Dženifer ni Kortni nisu izgubile mnogo od svoje lepote, a popularna Monika će u junu napuniti 51 godinu.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Mišel Fajfer - 57 godinaMišel Fajfer krajem aprila je napunila 57 godina, a interesantno je da ova glumica i dalje izgleda kao da je u ranim četrdesetim. Pre nego što će, uz Ala Paćina, zablistati, u filmu "Lice sa ožiljkom", Fajferova je uglavnom igrala u tv serijama i filmovima. Nakon ove uloge, Mišel je uspela da izgradi karijeru ozbiljne filmske glumice.

Džulijen Mur - 54 godineU životu glumice Džulijen Mur, dve su stvari konstantne. Neosporan glumački talenat i njena besprekorna lepota, čak i uprkos godinama koje prolaze. Murova će ove u decembru napuniti 55 godina.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Monika Beluči - 50 godinaItalijanska lepotica, Monika Beluči proslavila je 50 rođendan u septembru prošle godine, a i dalje spada u red najlepših žena sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track