STRAŠNO: Bobi Kristina se bori za život, njena porodica snima rijaliti!
Foto: Profimedia

Prikazuju patnju kroz koju prolazi

STRAŠNO: Bobi Kristina se bori za život, njena porodica snima rijaliti!

Pop kultura -
Situaciju u kojoj se našla ćerka Vitni Hjuston žele da unovče njene tetke, stric i njihova deca. U šouu neće biti njenog oca Bobija Brauna

Ćerku pokojne pevačice Vitni Hjuston Bobi Kristinu Braun, koja se već mesec dana bori za život, hoće da iskoriste članovi porodice po ocu i snime rijaliti, objavio je portal TMZ.I dok ona u besvesnom stanju leži u bolnici, a aparati je održavaju u životu, njene dve tetke, stric i njihova deca su prihvatili ponudu da naprave šou. To i ne bi bilo toliko bizarno da u scenariju ne piše da se prikaže i patnja kroz koju prolazi Kristina, koja je nađena u besvesnom stanju u kadi punoj vode. Ono što je za sada sigurno jeste da se oni neće sa kamerama pojaviti u bolnici, već će snimati svoje razgovore o tragediji.

Prate ih kamere... Kristinine tetke
Prate ih kamere... Kristinine tetke

Od ove priče ogradio se njen otac, koji se nada da će Kristina biti bolje i pored loše prognoze lekara. Njegov advokat je poručio da se reper neće pojaviti u tom skandaloznom rijalitiju sa kojim nema nikakve veze.

Ne zanima ga rijaliti... Bobi Braun
Ne zanima ga rijaliti... Bobi Braun

Inače, porodica Braun je zanimljiva producentima zbog brojnih skandala koje prave. Bobijeva sestra Liola je za smrt Vitni Hjuston javno optužila pevača i producenta Reja Džeja. Druga sestra Tina priznala je da se drogirala s pevačicom. Ona se nedavno ponovo našla na stranicama tabloida kada se sa sinom Šejnom potukla u hotelu nedaleko od bolnice u kojoj se nalazi Bobi Kristina. Nakon što ju je Šejn nazvao narkomankom, Tina ga je pogodila flašom u glavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track