STRUČNJACI APELUJU NA KORISNIKE DRUŠTVENIH MREŽA: Pazite šta kačite da ne prođete kao Kim Kardašijan
Foto: Profimedia

Pomogla lopovima

STRUČNJACI APELUJU NA KORISNIKE DRUŠTVENIH MREŽA: Pazite šta kačite da ne prođete kao Kim Kardašijan

Pop kultura -

Kim Kardašijan skoro svaki korak dokumentovala na društvenim brojnim mrežama čime je samo pomogla lopovima.

Detalji sa modnih revija, njene svakodnevne modne kombinacije, razgovori sa porodicom... sve je delila na Instagramu, Snepčetu i Tviteru, sve do trenutka kada su u njenu hotelsku sobu upali lopovi koji su pod pretnjom pištoljima oteli vredan nakit.

Sumnja se da je starletina neprestana aktivnost na društvenim mrežama doprinela tome da su pljačkaši lakše otkrili njenu lokaciju, te da je sve to posledica činjenice da Kardašijani svaki detalj svog privatnog života dele sa celim svetom. U retkim trenucima kada se ne pojavljuje u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima" i kada je ne prate paparaci, Kim sve sve detalje svog života deli sa 84 miliona pratilaca na Instagramu i 48 miliona na Tviteru.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Kim je pokazala svima da je bila sama u trenutku kada se pljačka desila. Naime, samo sat vremena pre nego što su pljačkaši upali u njenu sobu, ona je objavila video na Snepčetu, na kojem sedi na kauču u belom ogrtaču. Na ruci je nosila 15-karatni dijamantski prsten, kojim ju je Kanje Vest zaprosio 2013. godine. Njegova vrednost je procenjena na oko tri miliona dolara. Kada se juče vratila na Menhetn, prsten nije bio na njenoj ruci, pa se pretpostavlja da je to bio jedan od predmeta koji joj je ukraden.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Policija trenutno traga za ljudima koji su odgovorni, a stručnjaci apeluju na ljude da ograniče količinu informacija koju objavljuju na društvenim mrežama.

"Svako može da prikuplja informacije i da prati svaki naš pokret, a mi im to još i olakšavamo. To je veoma neodgovorno, kao da tražimo da budemo opljačkani" rekao je vlasnik jedne kompanije za obezbeđenje iz Bostona Robert Sicilijano.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track