SUMNJIVE POVREDE NA TELU BOBI KRISTINE: Policija pokreće istragu protiv muža ćerke Vitni Hjuston!
Foto: Ap

Novi detalji

SUMNJIVE POVREDE NA TELU BOBI KRISTINE: Policija pokreće istragu protiv muža ćerke Vitni Hjuston!

Pop kultura -
Policija u Džordžiji juče je pokrenula istragu protiv Nika Gordona i to zbog sumnjivih povreda koje su pronađene na telu Bobi Kristine

Kako vreme prolazi, tako novi detalji oko slučaja Bobi Kristine Braun isplivavaju na površinu. Podsetimo, Braun je pronađena u svojoj kući, 31. januara, onesvešćena u kadi.

Iako su mediji prethodno preneli vest kako je ćerku tragično preminule Vitni Hjuston pronašao njen dečko Nik Gordon, "BuzzFeed" prenosi kako je devojku prvo pronašao zajednički prijatelj Maks Lomas.

"Gordon je Bobi Kristinu zatim reanimirao i pozvao hitnu pomoć. Iako su ga mediji poslednjih dana predstavljali kao supruga dvadesetjednogodišnje Bobi, on joj je, zapravo, dečko. Naime, par je tvrdio da su se venčali, ali advokat Braunove je u službenoj izjavi otkrio da par zapravo nikada nije ozakonio svoju vezu. Bobi Kristina se još uvek nalazi u komi, a u bolnici je prebačena u utorak. Okružena je članovima najbliže porodice, a njen otac je na kraju ipak odbio da se devojci isključe aparati koji je održavaju u životu, govoreći da veruje kako će Bog napraviti čudo.

Policija u Džordžiji juče je pokrenula istragu protiv Nika Gordona i to zbog sumnjivih povreda koje su pronađene na telu Bobi Kristine. Iako nisu poznati nikakvi detalji oko povreda, američki mediji tvrde kako je veza Bobi Kristine i Nika Gordona bila obeležena burnim svađama i nasiljem, tako da policija ne isključuje mogućnost da se par prethodno posvađao, nakon čega je Gordon povredio devojku.

Zajednički prijatelj, Maks Lomas, stigao je u njihov dom oko 9 ujutro, pritom zatekavši samo Nika. On mu je kazao da je Bobi Kristina u spavaćoj sobi, a tek sad vremena kasnije, Lomas je pronašao onesvešćenu u kadi. Pozvao je Nika koji je dotrčao i reanimirao devojku. Lomas je, navodno, naknadno kazao da je Nik počistio njihov dom kako bi sakrio krvave mrlje, ali Lomasov advokat insistira na imunitetu za svog klijenta, pre nego što opet progovori i otkrije policiji nove detalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track