SVE LJUBAVI CECE BOJKOVIĆ: Glumica slavi šestu godišnjicu braka, a ovo su svi njeni muževi
Foto: Zorana Jevtić

Srpska diva

SVE LJUBAVI CECE BOJKOVIĆ: Glumica slavi šestu godišnjicu braka, a ovo su svi njeni muževi

Pop kultura -

Jedna od naših najvećih glumačkih zvezda Svetlana - Ceca Bojković (69) u maju će obeležiti šest godina od kako je stupila u brak sa uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem (67).

Ona je otkrila kako se upoznala sa Slavkom.

"Slavkovi prijatelji koji su mene poznavali pozvali su me na večeru. On je pre toga bio u Njujorku četiri godine, gde je obavljao funkciju zamenika šefa Misije Srbije pri UN. Kad se vratio, naši prijatleji su upriličili večeru na kojoj smo se upoznali. Oni su onda nastavljali da prave večere da bismo se još bolje upoznali, i tako je to trajalo dva meseca, odnosno dok na kraju nismo sami otišli na ručak", ispričala je Ceca i objasnila kako joj je ljubav došla kad se najmanje nadala.

Foto Luka Šarac
Foto Luka Šarac

Inače, Ceca i njen suprug, koji je sada u penziji, prošle godine su se vratili iz Helsinkija.

"Sad je moja gluma u prvom planu, sada on mene čeka da dođem s posla", rekla je glumica.

Svetlana Bojković: Puštala sam ćerku da me se uželi

Međutim, pre nego što je upoznala Slavka, Svetlana ceca Bojković je dva puta izgovorila sudbonosno "da". Prvi put kolegi Milošu Žutiću, a drugi put, takođe kolegi, Ljubomiru Draškiću Muciju.

"Prvi put sam se udala jako mlada. Pokojni Miloš je bio stabilan i u duši pravi glumac. Podržao je u meni sve ono glumačko jer uz nekog grubog čoveka to se u meni moglo i pokvariti. On je u meni uspeo da podrži čisto zrno čestitosti u pozorišnom radu", rekla je Ceca jednom prilikom.

Par se razveo nakon 18 godina zajedničkog života, a glumica se nekoliko godina kasnije udala za kolegu Ljubomira Draškića Mucija, s kojim je bila do njegove smrti, 2004. godine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko kaže da PRAVA LjUBAV u svetu slavnih ne postoji? Ovih 5 parova odolelo je svim izazovima (VIDEO)

Glorija/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track