SVE NAS JE PREVARILA: Ledi Gaga nije letela tokom nastupa na Superboulu. Evo šta se stvarno desilo
Foto: Profimedia

Iluzija

SVE NAS JE PREVARILA: Ledi Gaga nije letela tokom nastupa na Superboulu. Evo šta se stvarno desilo

Pop kultura -

Nastup Ledi Gage na poluvremenu Superboula proglašen je za jedan od najspektakularnijih performansa svih vremena, pre svega zbog njenog skoka sa krova stadiona.

Međutim, ispostavilo se da je reč o prevari za sve one koji su ovaj spektakl gledali preko malih ekrana. Pevačicin nastup počeo je pesmom "This Land Is Your Land", posle kojeg je pevačica skočila na binu koja se nalazila u centru terena. Spekuliše se da je ova scena snimljena ranije.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Gaga navodno nije bila na krovu. Na početku nastupa izašla je na teren, oni su je podigli kablovima dok je pušten video.

Onog trenutka kada je u snimku skočila, reflektori i kamere fokusirali su se na Gagu koja je visila u vazduhu, i onda su je spustili, rekao je jedan od očevidaca koji se našao na stadionu.

Pogledajte kako je to izgledalo sa tribina:

Organizatori naovde da je to urađeno kako bi se sprečile neželjene posledice. Mnogo toga zavisi od vremena i okruženja.

"S obzirom na to da je februar, nikad ne može da se tačno zna kakvi će biti uslovi. Bilo bi loše da smo sve to isplanirali, i da nam onda sve propadne ako je jak vetar ili pada kiša. Naš kreativni tim rešio da je najbolje da tu scenu snimimo ranije" navode iz organizacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track