SVEŽE MLEKO IZ DOJKI SA SVEŽOM SPERMOM Marina Abramović poslužila VUDU večeru Hilari Klinton!
Foto: Reuters, Fonet Ap

Vikiliks otkrio

SVEŽE MLEKO IZ DOJKI SA SVEŽOM SPERMOM Marina Abramović poslužila VUDU večeru Hilari Klinton!

Pop kultura -

Umetnica Marina Abramović našla se u centru skandala pošto je Vikiliks objavio dokumenta koji se odnose na elektronsku poštu Hilari Klinton i njenog šefa kampanje Džona Podeste.

Naime, postojao je poziv Džonovog brata da prisustvuju večeri u kući Marine Abramović.

"Kuvanje duha sa eteričnim afrodizijačim receptima" je Marina Abramović uradila 1996. uz apel da se "sveže mleko iz dojki sa svežom spermom" konzumira u noćima zemljotresa, piše Vašington tajms. Drugi recept je za “sveži jutarnji urin”.

"Ako ste u Njujorku 9. jula, Marina vas poziva da dožete na večeru”, kaže Toni Podseta u poruci svom bratu 28. juna 2015. godine.

"Dragi Toni, s nestrpljenjem očekujem Večeru kuvanja duha u mom domu. Mislite li da ćete moći da me obavestite o tome da li dolazi vaš brat? Srdačno, Marina", pisala je Marina Abramovič u mejlu od 25. juna, poslatom u 2.35 ujutro.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Pošto je Vikiliks objavio ovu prepisku, Abramovićeva se oglasila u kojoj je navela da je bila besna kada je videla vesti.

"To je bila obična večera. Na meniju je bila normalna hrana, koju je zovem spriritualno kuvanje. Nije bilo krvi ili bilo čega sličnog tome. Mi samo nazivano stvari zanimljivim imenima, to je sve", izjavila je Abramovićeva.

Hilari Klinton niko se još nije oglasila povodom ovih navoda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track