TEJLOR SVIFT PODRŽALA KOLEGINICU: Pevačica poklonla Keši 250.000 dolara
Foto: Printskrin/Tviter

Holivudski tračevi

TEJLOR SVIFT PODRŽALA KOLEGINICU: Pevačica poklonla Keši 250.000 dolara

Pop kultura -
Pevačica Keša je izgubila borbu na sudu i mora da nastavi da sarađuje sa producentom kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje. Tejlor Svift je pružila podršku svojoj koleginici i da joj 250 hiljada dolara.

Naime, sud je doneo odluku da Keša mora da nastavi saradnju sa Sonijevim producentom Dr. Lukom za koga tvrdi da ju je godinama maltretirao i seksualno zlostavljao. Dva dana nakon što je sudija odbila Kešhin zahtev kojim je tražila da joj se dozvoli da snima sa drugom izdavačkom kućom Tejlor je odlučila da podrži pevačicu finansijski kako bi joj pomogla.

"Kada je Tejlor videla Kešine srceparajuće fotografije iz sudnice, znala je da mora da uradi nešto", saopštio je izvor blizak Sviftovoj.

"Nema znakova nepopravljive štete. Pružena joj je prilika da snima", rekla je sudija Kornereić kada je odbila zahtev. Keša će morati da snimi još šest albuma sa ovim producentom.

"Kako je sud odredio, gospođica Sebert je uvek imala mogućnost da nastavi sa karijerom ako tako odluči. Ostajemo uvereni u to će, kada sve činjenice budu izašle na videlo, optužbe protiv Lukea biti pokazane kao lažne i podignute samo radi novca i koristi iz ugovora", rekla je advokat Dr. Luka, Kristina Lepera.U oktobru 2014. Keša je tužila Dr. Luka za drogiranje, silovanje i zlostavljanje tokom više godina. On je porekao sve optužbe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(mtv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track