TRAMP ISPROZIVAO DODELU OSKARA: Toliko su se usresredili na politiku da su uprskali!
Foto: Reuters

Nije to to

TRAMP ISPROZIVAO DODELU OSKARA: Toliko su se usresredili na politiku da su uprskali!

Pop kultura -

Američki predsednik Donald Tramp komentarisao je gaf na ovogodišnjoj dodeli Oskara kada je napravljena greška pri čitanju pobednika za najbolji film.

"Toliko su se usresredili na politiku da su na kraju izgubili kontrolu“, rekao je Tramp aludirajući na govor voditelja Džimija Kimela koji je imao nekoliko opaski na predsednikov račun.

"Bilo je pomalo tužno, što je donekle umanjilo glamur dodele Oskara. Bio sam na ranijim ceremonijama i nešto je veoma nedostajalo, neka posebnost“, dodao je Donald.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Američki predsednik nije prisustvovao dodeli Oskara, jer je, kako je obavestio prethodno javnost, imao zakazanu večeru u Beloj kući gde se razgovaralo o mnogim bitnim pitanjima.

Propust sa dodele Oskara ubrzo je postao hit na internetu, pa ni korisnici društvenih mreža nisu mogli da odole da ne spomenu Trampa u svojim šalama. Neki od njih dosetili su se da na kartici sa imenom pobednika napišu njegovo ime.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Podsetićemo vas da je aktuelni predsednik više puta iskritikovao neke od najvećih filmskih zvezda svih vremena, poput Meril Strip, Roberta de Nira...

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Šta sve može da vam se desi u SRBIJI ukoliko neko ZAMENI KOVERTU?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track