TRANSFER: Predrag Sarapa prešao na RTV Pink!
Foto: Printscreen Youtube

Nova uloga

TRANSFER: Predrag Sarapa prešao na RTV Pink!

Pop kultura -
Sarapa će zajedno sa još nekoliko novinara voditi tok šou Pravac na RTV Pink 3

BEOGRAD - Novinar Predrag Sarapa, nakon što mu je ukinuta emisija na Studiju B, počinje da radi na Pinku 3 gde će zajedno sa još četiri novinara voditi jednosatni tok šou "Pravac", saopštila je juče ta televizija.

Ova emisija emitovaće se svakoga dana, sem nedelje, u 20 časova, dok će se autori emisije takođe svakodnevno smenjivati.

Osim Sarape, emisiju "Pravac" vodiće i bivša urednica Studija B i nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu kulture Dragana Milićević, novinarka i publicista iz oblasti kulture i medija Dragana Kanjevac, novinar i kolumnista E-novina Petar Luković i nekadašnji predsednik Saveta RRA Aleksandar Vasić.

Emisija će, kako se navodi u saopštenju, obuhvatiti najaktuelnije političke, društvene, ekonomske i kulturne teme."Odlukom vlasnika i direktora kompanije Pink International Željka Mitrovića, kanal Pink 3 sa potpunom novim dizajnom uskoro će početi emitovanje celodnevnog informativnog programa. Kanal Pink 3 koncipiran je kao regionalni info kanal i sa potpuno novim tehničkim i produkcijskim kapacitetima emitovaće 24 sata informativni program iz studija u Beogradu, Sarajevu i Podgorici. Pored emisija vesti na svaki sat, tri puta dnevno, u 10, 14 i 21 sat, na Pinku 3 biće emitovane centralne četrdesetominutne regionalne vesti sa uključenjima iz sva tri studija", navodi se u saopštenju TV Pink dodajući da će u programskoj šemi biti zastupljen i "kvalitetan dokumentarni program iz domaće i strane produkcije", stoji u saopštenju te medijske kuće.

(Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track