UZNEMIRUJUĆI VIDEO SAHRANJENA PAKISTANSKA LEPOTICA Brat jer ubio jer se ponašala ko Kim Kardašijan!
Foto: Printscreen/Instagram

Strašan zločin

UZNEMIRUJUĆI VIDEO SAHRANJENA PAKISTANSKA LEPOTICA Brat jer ubio jer se ponašala ko Kim Kardašijan!

Pop kultura -

Pakistanska zvezda društvenih mreža Kvandel Baloh, koju je rođeni brat zadavio u kući jer im je, kako tvrdi, uništila ugled, sahranjena je u blizini njene porodične kuće.

Baloh su prozvali pakistanskom Kim Kardašijan zbog objavljivanja kontroverznih fotografija na društvenim mrežama koje su bile izazov za društvene norme u Pakistanu koji je duboko konzervativna zemlja.

Glasnogovornik Punjab policije rekao je kako je Baloh, pod pravim imenom Fuzia Azim, ubijena u porodičnom domu u Multanu.

Njen otac Azim rekapo je u policiji da je njegov sin Vasim zadavio Kvandel. Reč je o ubistvu iz časti, ali detaljna istraga će pokazati motiv koji stoji iza ubistva" rekao je policajac.

Policajci su tragali za Vasimom jer je najpre prijavljen njegov nestanak. Lokalni mediji kazali su kako se Baloh mučila da pomiri porodične konzervativne vrednosti sa uspehom koji je postigla na društvenim mrežama. Često je dobijala i pretnje smrću.

"Njena braća su joj rekla da prekine sa manekenstvom, ali ih ona nije poslušala", rekao je izvor blizak porodici.Neki Pakistanci su podržali njeno ubistvo, dok su drugi u žalosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track