(VIDEO) VESELO Ekipa Kurira sa Sanjom Vučić: Evropa nam neće reći Goodbye
Foto: Damir Dervišagić

Dan pred nastup

(VIDEO) VESELO Ekipa Kurira sa Sanjom Vučić: Evropa nam neće reći Goodbye

Pop kultura -

Predstavnica Srbije nije imala vremena za odmor, pevala je u centru Stokholma, snimala za RTS, svratila i do muzeja grupe ABBA

Možda u Srbiji ove godine nema velike pompe povodom Evrovizije i naše predstavnice Sanje Vučić, ali zanosna brineta je u Stokholmu prava atrakcija.

I dok gledaoci iščekuju večerašnje polufinale, Sanja se u Stokholmu vredno priprema i bukvalno nema vremena ni za šta drugo osim za probe i promotivne nastupe.

Na meti fanova

- Zovem se Martino. Moji roditelji su iz Bijeljine, ovde sam rođen. Uvek glasam za Srbiju na Evroviziji, a Sanja me je posebno oduševila, kao i sve Šveđane. Dopada im se što tako dobro priča engleski jezik, oni to mnogo cene. Takođe, opuštena je, drugačija. Baš svi lepo govore o njoj. Pa pogledajte koliko je ljudi došlo - pokazao nam je na publiku, u kojoj su se već vijorile srpske zastave.

Spremna za scenu

Sanja je, između ostalog, izvela pesmu „Goodbye“, s kojom će se takmičiti večeras, a nakon nastupa je dugo pričala sa obožavaocima, fotkala se i delila autograme, dok ju je ekipa RTS čekala da snime još poneki prilog.

KAZNILI SAMO STARLETU IZ RUSKOG ŽIRIJA!Evropska radiodifuzna agencija (EBU) razmatrala je juče slučaj s video-snimkom ruskog žirija, na kojem se čuje koliko će poena dati Holandiji, a koji je snimala starleta i glumica Anastasija Stojska.Iako su se očekivale oštre kazne, na kraju je samo Anastasija popila korpu - izbačena je iz žirija! EBU je saopštio da Anastasija neće biti član ruskog žirija i da njeni glasovi iz prvog polufinala neće biti uzeti u obzir. Njeno mesto Rusi moraju da popune do subote. Ostali članovi žirija nisu kažnjeni pošto, kako je saopšteno, kod njih nisu primećene nepravilnosti.Ovakva blaga kazna izazvala je salve negativnih komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track