(VIDEO) 60 DANA MEĐU ZATVORENICIMA: Uskoro počinje rijaliti šou kakav do sada niste videli
Foto: Youtube/screenshot

Prvi put u zatvoru

(VIDEO) 60 DANA MEĐU ZATVORENICIMA: Uskoro počinje rijaliti šou kakav do sada niste videli

Pop kultura -
Sledećeg meseca očekuje nas veoma uzbudljiv rijaliti šou pod nazivom "60 days", koji prati radnje sedam nevinih dobrovoljaca u zatvoru.

Insane new reality TV show 60 Days In puts seven fake prisoners into a real jail http://dlvr.it/KTmRtD

Posted by Biafra Galaxy on Thursday, February 11, 2016

Učesnici su predstavljeni kao pravi kriminalci s dosijeima, njihove istinite pozadine navodno nisu obelodanjene ni zatvorskim čuvarima, kao ni zatvorenicima u zatvoru okruga Klark u američkoj državi Indijani. Producenti šoua su osoblju kazali da snimaju dokumentarac o kriminalcima i zločincima koji su prvi put u zatvoru.

Iako je jedan od učesnika odustao od učešća nakon što ga je napao jedan pravi zatvorenik, producent i lokalni šerif Džejmi Noel rekao je da se rizik ipak isplatio. "Hteli smo šou koji zatvor predstavlja iz potpuno druge perspektive", rekao je on.

Razlozi za učestvovanje su razni.

Jedna učesnica je socijalna radnica koja se nada da će dobiti novi uvid u funkcionisanje bandi iz kojih bi želela da iskoreni nasilje, a jedan takmičar je bivši marinac koji se nada da bi mu ovo iskustvo pomoglo da postane agent DEA.

Na svakom koraku u zatvoru prati ih na stotine kamera, a imaju i tajnu rečenicu kojom producentima daju signal ako se nađu u potencijalno opasnoj situaciji. A mnogi smatraju da bi ovom rijaliti programu mogli videti i prvo “ubistvo uživo”.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track