(VIDEO) ALF NA SAMRTI: Mišu Meskaros u komi, bori se za život
Foto: Printscreen

Pre osam godina imao moždani

(VIDEO) ALF NA SAMRTI: Mišu Meskaros u komi, bori se za život

Pop kultura -

Glumac Mihali Mišu Meskaros koji je utelovio Alfa, u istoimenoj hit seriji iz 80-ih, bori se za život pošto je pao u komu.

Ovog 84 centimetra visokog glumca pronašao je bez svesti menadžer Denis Varga u toaletu glumčeve kuće krajem prošle nedelje.

Hitno je prevezen u bolnicu u Los Ađelesu, a Varga je rekao da je 76-godišnji glumac imao zdravstvenih problema otkako je pre osam godina preživeo moždani udar.

Mišu je pre pada u komu doktorima dao do znanja da ne želi da se isključe aparati koji ga održavaju na životu, čak i ako mu se zdravstveno stanje ne popravi.

Mišu se pojavio u brojnim filmovima i serijama, ali najpoznatiji je po ulozi vanzemaljca Alfa. U prvoj sezoni serije nosio je kostim koji mu je prekrivao celo telo, ali kako mu je u njemu bilo vruće, većinu kasnijih scena snimao je samo u gornjem delu kostima.

Poreklom je iz Mađarske, a prve nastupe odradio je za cirkus Ringling Bros. and Barnum & Bailey osnovan 1919. godine u Americi. Prozvali su ga najmanjim čovekom na svetu, a šefovi cirkusa ubrzo su shvatili da bi im talentovani glumac mogao doneti mnogo novca.

Poslednja uloga u kojoj se pojavio bila je u filmu "Warlock: The Armageddon" 1993. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track