(VIDEO) BITANGA I PRINCEZA: Ćerka Majkla Džeksona šokirala fanove svojim novim izabranikom
Foto: Instagram Printscreen

Ne sluša tatu

(VIDEO) BITANGA I PRINCEZA: Ćerka Majkla Džeksona šokirala fanove svojim novim izabranikom

Pop kultura -

Paris Džekson, 18-godišnja ćerka kralja popa ludo je zaljubljena u momka kojeg je upoznala na sastancima anonimnih alkoholičara.

Nova ljubav Paris Džekson i imenjak njenog oca, Majkl Snudi, ima 26 godina i bubnjar je pank-rok benda Street Drum Corps. "Pop princeza" upoznala ga je ove godine na sastancima anonimnih alkoholičara, dok je pokušavala da sredi svoj život posle pokušaja samoubistva 2013. godine, a danas ga predstavlja kao srodnu dušu i ljubav svog života.

Njihove slike na Instagram profilima pokazuju koliko su zaljubljeni, ali mnogi i nisu oduševljeni ovom vezom.

Naime, Majkl je već optužen da je rasista zbog tetovaže sa zastavom Konfederacije, preko koje stoje slova CFH. Ta zastava mnogima simboliše one koji se zalažu za ropstvo u SAD, jer je ona bila obeležje Juga za vreme Amerilčkog građanskog rata, a CFH je skraćenica za "Cowboys From Hell", naslovnu pesmu albuma legendarnog metal benda Pantera.

Mnogi su optuživali frontmena Pantera, Fila Anselma za rasizam zbog nacističkih pozdrava, ali su sami fanovi, među kojima su i Afroamerikanci odbacili povezanost muzike i rasizma.

Uprkos tome frka oko Majklove tetovaže nije se smirila ni kada ju je preradio u plamen, ali onda je Paris rešila da stane u odbranu svog dečka. Ona je na društvenim mrežama naglasila da je zbog slih jezika Majklova ideja bila da prekrije tetovažu, da je čak želeo da je totalno zacrni, ali se plamen ispostavio kao bolje rešenje.

"Mene baš briga za tetovažu. Znam da ju je uradio zbog svog omiljenog benda. Dovraga, "Lynyrd Skynyrd", jedan od mojih omiljenih bendova, maše tom zastavom. Moj dečko je rešio da je prekrije o svom trošku. Njemu se ne sviđa što se rasizam vezuje za to na isti način na koji se nacizam vezuje za svastiku i satanizam za keltske i paganske simbole", napisala je Paris, uz zaključak kojim je stavila tačku na celu tu priču.

"Šta god da nosi na svom telu, ja ću ga uvek voleti. Ali to što se trudi da poštuje ljude svih rasa, dosta govori o njemu", smatra Paris.

(24sata/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track