(VIDEO) BOGATA HRVATICA SAVETUJE MLADE: Siromaštvo je odraz neznanja, a ne Božje volje!
Foto: Printskrin

Lepota iz duše

(VIDEO) BOGATA HRVATICA SAVETUJE MLADE: Siromaštvo je odraz neznanja, a ne Božje volje!

Pop kultura -
Tražite i dobićete. Jer Bog sve što je stvorio je skladno, lepo i u izobilju. Promenite obrasce i živite život u svoj njegovoj punoći i lepoti, rekla je Borna Rajić

Borna Rajić, bivša supruga Luke Rajića koja preko Jutjuba sa svojim fanovima deli savete i razmišljanja o lepoti i zdravlju, ovoga puta se osvrnula na svoje bogatstvo i rekla da je ono odraz njene iskrene vere u Boga.

"Tražite i dobićete. Jer Bog sve što je stvorio je skladno, lepo i u izobilju. Siromaštvo je odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje. Promenite obrasce i živite život u svoj njegovoj punoći i lepoti. Probudite se", rekla je jedna od najbogatijih Hrvatica.

http://www.youtube.com/watch?v=HfFS9t0ZjSM

Ovo obraćanje Borne Rajić iz njena doma u Parizu naljutilo je javnost, pa su se na nju obrušili mnogi na društvenim mrežama. Tako je hrvatski književnik Pero Kvesić na svom Fejsbuk profilu napisao: "Kadikad se osećam donekle ograničenim zbog nedostatka novca. Otkrio sam odličan lek za olakšavanje neprijatnih misli u takvim okolnostima - predavanja Borne Rajić".

Najnovija videokolumna Borne Rajić zabležila je više od 18.000 lajkova.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track