(VIDEO) DA I ŽENE UŽIVAJU Suzan Sarandon: Snimaću filmove za odrasle sa 80 godina
Foto: Profimedia

Nezaustavljiva

(VIDEO) DA I ŽENE UŽIVAJU Suzan Sarandon: Snimaću filmove za odrasle sa 80 godina

Pop kultura -

Suzan Sarandon, tek što je zapanjila, ali i oduševila mnoge na crvenom tepihu svojim bujnim dekolteom, glumica bez dlake na jeziku, nedavno je uzburkala maštu izjavom kako bi snimala porno žfilmove.

Slavna glumica svojim izjavama je podelila javnost, ali njoj to nije strano, pa se i ne obazire na "nazadne" stavove.

"Nisam gledala puno filmova za odrasle pa ni ne znam koji su najveći problemi tog žanra, ali očigledno je da retko koja žena uživa u scenama seksa koje nam se nude. Sve mi to izgleda prejeftino, ponižavajuće i neukusno" , kaže ona.

Zanosna i na kraju sedme decenije (Foto: Profimedia)
Zanosna i na kraju sedme decenije (Foto: Profimedia)

Američka glumica, koja je 1996. osvojila Oskara za najbolju glavnu žensku ulogu časne sestre u filmu "Odlazak u smrt" dodala je da nikada neće odustati od glume.

"Znam da će doći vreme kad niko neće želeti mene da gleda na velikom platnu, ali to ne znači da moram da se penzionišem. Samo ću sesti iza kamere. Režiraću pornno filmove, a što se mene tiče, prvi mogu da režiram i sa 80 godina" , rekla je Suzan na 69. filmskom festivalu u Kanu (inače, slavna glumica sa ovim festivalom deli rođendan). Pored toga što tvrdi da se industrija filmova za odrasle neadekvatno odnosi prema ženama, glumica je uverena da nijedna glumica zapravo ne uživa na setu.

Otvoreno o svakoj temi (Foto: Profimedia)
Otvoreno o svakoj temi (Foto: Profimedia)

"Najveći problem je u rediteljima, takve filmove uglavnom režiraju mu[karci koji nemaju pojma kako pravi seks izgleda. Kao da im je neugodno da ga prikažu onakvim kakav jeste. Žena najbolje poznaje ženu i baš zato želim da snimim film u kom će žene napokon moći da uživaju" , izjavila je Sarandonova.

Iako nikad nije glumila u ovom "diskutabilnom" žanru njoj seksi scene nisu strane. U filmu "Glad" iz 1983. završila je u krevetu sa koleginicom Ketrin Danev (72).

"U scenariju je pisalo da moj lik mora da bude pijan. Naterala sam reditelja da to promeni. Pa kome normalnom treba alkohol da bi se mazio sa seksi ženom?" ,zaključila je Suzan.

Ne čudi nas ovolika glumičina otvorenost jer je oduvek bila vrlo liberalna kad je u pitanju seksualnost. Prisetićemo se i ovog humorističkog videa sa Džastin Timberlejkom i sastavom "Lonely Island".

(VanityFair)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja