(VIDEO) Dodelu nagrada obeležile suze i jecaji: Fantastične priče od kojih se NJIMA sada srce steže
Foto: Profimedia

Tuga koja ne jenjava

(VIDEO) Dodelu nagrada obeležile suze i jecaji: Fantastične priče od kojih se NJIMA sada srce steže

Pop kultura -

"Razumeo je ljubav, gubitak, patnju, i kroz muziku je mogao da nam pomogne da zalečimo rane koje na nas život ostavlja", rečenica je koju će mnogi pamtiti...

Tokom svečanosti povodom dodele Brit nagrada stari član dua Wham! Endru Ridžli, u društvu nekadašnjih pratećih vokala Pepsi (Helen "Pepsi" Demak) i Širli, s javnošću je podelio veliku patnju za dragim prijateljem, preminulim muzičarom Džordžom Majklom.

Endru i Džordž poznavali su se od detinjstva. Naime, Endru je "glavni krivac" Džordžovog leta međ zvezde! On je uvek znao da će postati slavan, i "pikirao" je muziku i fudbal. Džordž je bio i više nego voljan da mu u tome pomogne. Tako su se i proslavili, kroz grupu Wham! koja je za prilično kratko vreme doživela ogroman uspeh.

Porodica i prijatelji preminulog pevača i dalje nisu u mogućnosti da ga sahrane, jer je njegova smrt i dalje nerazjašnjena, a toksikološki rezultati zahtevaju dosta vremena.

VIDEO:

25. februara navršava se dva meseca od njegove smrti, a oni koji su ga voleli proživaljavaju horor, jer nisu u mogućnosti da se od njega oproste...

"Teško je i tome se ne vidi kraj. Nismo se pozdravili. Meni je veoma teško. Ma, svima je teško. Ovo je neki period, kao 'limbo', te se moramo držati dok ne kucne taj čas", rekao je Endru za The Mirror.Nakon izuzetno emotivnog gopvora nekladašnjih drugara iz benda, čitava London's O2 Arena je zaplakala. "Bili smo dva dečaka koja su delila ljubav prema muzici, životu... Razumeo je ljubav, gubitak, patnju, i kroz muziku je mogao da nam pomogne da zalečimo rane koje na nas život ostavlja.""Njegov glas živeće zauvek kao poklon svima nama. Bio je neosporivo fantastičan, i ostaće. Voleo sam ga, a za uzvrat, on je bio voljen", poigrao se rečima Endru, jer postoji pesma Džordž Majkla koja nosi naziv "You have been loved".Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Amerika i Kanada POD NjENIM ŠTIKLAMA: Jelena Karleuša gostovala u prestižnoj američkoj emisiji – ali to NIJE sve (VIDEO)Danas su prijatelji i kolege: Anđelka Prpić bila zaljubljena u OVOG domaćeg glumca i još čuva njegov poster (VIDEO)Ruku pod ruku poput pravog holivudskog para: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković elegancijom zasenili sve prisutne (FOTO)Prelepo ime po kome će njenu ćerkicu svi upamtiti: Porodila se Marija Veljković! (FOTO)Elegantna trudnica, Amal: Glavni razlog zašto NIKO ove večeri nije ni registrovao Džordža Klunija (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI INTERVJU S MONIKOM BELUČI: Kusturica me najbolje poznaje kao ženu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track