(VIDEO) DRAMA SE NASTAVLJA: Proširuje se istraga protiv Breda Pita zbog zlostavljanja sina
Foto: Profimedia

Klupko se otpetljava

(VIDEO) DRAMA SE NASTAVLJA: Proširuje se istraga protiv Breda Pita zbog zlostavljanja sina

Pop kultura -

Američki mediji javljaju da su vlasti na informativne razgovore pozvali osoblje koje je radilo na letu tokom kog se, u privatnom avionu, desio incident u kome je Bred Pit navodno maltretirao svog sina Medoksa.

Istražitelji su na informativne razgovore pozvali i zajedničke prijatelje Breda Pita i Anđeline Džoli, u cilju da se utvrdi da li je incidenata poput onog za koji je glumac optužen bilo i u prošlosti. Socijalna služba na razgovor je zvala i Anđelinu, iako se ona predomislila i ne želi da Bred bude krivično gonjen zbog pomenutog incidenta u njihovom privatnom avionu.

Ipak, vlasti ne haju za njenu promenjenu odluku, pa ispituju sve one koji bi mogli da potvrde ili opovrgnu da je Bred vikao i da je zamalo nasrnuo na svog sina. Socijalna služba iz Los Anđelesa je Anđelinu pozvala na razgovor u želji da utvrdi da li je sličnih situacija, u kojima se Bred agresivno ponašao, bilo i ranije. Par se navodno, jednom prilikom, žestoko posvađao, a tu su bila prisutna i njihova deca.

Prošle nedelje Bred je video decu, a izvori tvrde da je susret kratko trajao jer Medoks nije ni po koju cenu da vidi oca, a neimenovani izvor tvrdi da se slavnog glumca “plaše i ostala deca”. Bred i Anđelina su u vezi su bili 10, a u braku dve godine. Glumica mu je navodno i ranije pretila da će ga ostaviti, ali Bred nije verovao da će to zaista i učiniti. Papire za razvod Anđelina je predala pre mesec dana.

(TMZ)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja