(VIDEO) DVOJNICA SERSEI: Ovo je glumica koja je gola prošetala Dubrovnikom
Foto: Jutjub

Ona je šokirala svet

(VIDEO) DVOJNICA SERSEI: Ovo je glumica koja je gola prošetala Dubrovnikom

Pop kultura -
Glumica Lena Hedi imala je dvojnicu čije su telo namontirali na njeno lice, a sada je poznat i identitet te dvojnice

O šokantnoj i brutalnoj sceni iz "Igre prestola", u kojoj kraljica Sersei šeta gola i posramljena kroz razjarenu masu još uvek se priča. Glumica Lena Hedi imala je dvojnicu čije su telo namontirali na njeno lice, a sada je poznat i identitet te dvojnice.Radi se o glumici i modelu Rebeki Van Kliv. Rebeka se do sad pojavljivala tek u nekoliko serija, uključujući i britansku "The Royals", a nedavno je na njenu stranicu na IMDB-u dodata uloga ‘gole Sersei’.

Rebeka je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je na Instagramu pokazala drastičnu promenu svoje frizure.Hedi je u nedavno u intervjuu za "Entertainment Weekly" pričala koliko joj je teško ‘pala’ scena posramljene i gole Sersei jer je ‘učinila neke grozne stvari, ali ovo nije zaslužila’.

Rebeka je takođe progovorila o snimanju te scene, koje je, navodno, trajalo puna tri dana.“To je bilo jedno od najstrašnijih, najboljih i najzahvalnijih iskustava koje sam mogla da zamislim. Ni u milion godina ne bih pomislila da ću hodati Dubrovnikom, okružena stotinama statista i članovima filmske ekipe koji bacaju hranu po meni, bilo je neverovatno”, opisala je Van Kliv.

http://www.youtube.com/watch?v=9Z4dFbjXbOM

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track