(VIDEO, FOTO) NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Danas izgleda kao Bred Pit a nekada je imao 165 kg
Foto: Printskrin/Instagram

Zvzeda u usponu

(VIDEO, FOTO) NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Danas izgleda kao Bred Pit a nekada je imao 165 kg

Pop kultura -
Rik Snoudon je momak koji je rešio da promeni život iz korena kada je doneo odluku da smrša.

Ovaj momak je imao 165 kilograma, jedva se kretao, a zbog svog izgleda često je padao u depresiju. Želeo je da uradi nešto za sebe, da pobedi strah pa je tako i doneo odluku da život promeni iz korena. Jakom odlukom i čvrstom voljom uspeo je da smrša preko 50 kilograma i dobije potpuno drugačiji izgled pa ga tako sad nazivaju dvojnikom Bred Pita. Inače on se takmiči u britanskom muzičkom šou "The Voice" i a dobrom je putu da postane prava rok zvezda.

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Dec 13, 2015 at 9:46am PST

Plavokosi muzičar ima 29 godina, a publiku je oduševio je publiku i članove žirija je oduševio svojim sjjanim nastupom i lepim glasom. Pored moćnog vokala, njegova životna priča je takođe impresivna. On je pred kamerama otkrio da četiri godine nije izlazio iz kuće jer je bio nezadovoljan svojim izgledom, a kada je imao 22 godine, bio je težak čak 165 kilograma. Kako kaže shvatio je da niko ne želi da gleda debelu rok zvezdu i rešio da smrša.

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Jan 1, 2016 at 10:38pm PST

"Tokom odrastanja oduvek sam imao višak kilograma, a polako sam postajao sve veći i veći. Bilo me je sramota, nisam želeo da se družim sa ljudima. Bio sam zaključan u svojoj kući tokom četiri i po godine. Zavoleo sam muziku i naučio sam da sviram gitaru. Jedina stvar koju sam voleo više od hrane bilo je pevanje, ali niko ne želi da gleda rok zvezdu od 160 kila", priča Rik čiji se život potpuno promenio kada je smršao.

A photo posted by Rick (@ricksnowdon) on Jan 16, 2016 at 10:34am PST

"Sada želim da inspirišem ljude i da im pokažem da i oni mogu da se reše viška kilograma i da ostvare svoje snove. Pre deset godina nisam mogao ni da sanjam da ću biti na audiciji", iskren je dečko koji ima velike planove.

U emisiji predstavio pesmom "I Put A Spell On You" Nine Simon i oduševio članove žirija. Kada j otkrio kako je nekada izgledao, žiri je bio inpresioniran njegovom transformacijom. Publika je isto tako reagovala, a društvene mreže gore od komentara podrške. Zbog plave kose i lepih crta lica, mnogi su se složili da liči na holivudskog glumca Breda Pita a veruju i da će imati sjajnu karijeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track